Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

14.1.2010

Alakulo

Ollan kauan odotettu kaupungilta päätöstä lapseen liittyvässä asiassa. Odotettiin koko syksy, joulun alla piti tulla tieto. Kyselin sitä, muttei selvinnyt. Joulun jälkeen olikin kaikki virkamiehet lomalla. Viime viikolla soitin ja kyselin, ja siellä joku otti tiedot ylös ja lupasi, että otetaan yhteyttä. Ei kuulunut mitään. Toista kautta sitten viime viikon lopussa luvattiin, että tällä viikolla kuuluu. Vieläkään ei mitään. Huomenna pitää taas kysellä, vaikka tuskin siellä mitään taaskaan tiedetään. Paha mieli ja väsy iskee. Ollaan vaan kiusallinen hiekanjyvä kaupungin rattaissa, kukaan ei välitä ja asiaa ei katsota tarpeelliseksi hoitaa kuntoon. Energiaa ja työaikaa palaa hukkaan, kun pitää olla itse kyselemässä patistamassa ja vaatimassa koko ajan. :(

Käsityörintamalla on käynnissä isompi projekti. Vanhojen päivä lähestyy, joten Ilun sukkalanka saa nyt odotella laiskempia päiviä. Korsetin vuori ja tukivuori on jo koottu paloista, päällikangas ja kiinnitykset vielä, ja sitten se helma. Kangas on kaunis, keijuneidon itsensä valitsema. Jos projekti valmistuu siihen mennessä kun pitää, niin koitetaan panna tännekin kuva.

Eiliset lumikuvat on vielä kamerassa. Jos huomenna ehtisi purkamaan, nyt on paras mennä hetkeksi ompelukoneen ääreen.

? Tää bloggerin oikolukuohjelma on ihan hassu. Se haluaa pilkkoa kaikki yhdyssanat eikä tunne ihan yksinkertaisia normaaleja verbimuotoja. :O Kummallista.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Saa luvan valmistua siihen mennessä kun pitää! :D