Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

8.1.2010

Avajaiset


Hui ja hei. Tämä on ensimmäinen postaukseni. Blogin avaamista pähkäilin pitkään. Sitten totesin, ettei voi tietää mitä se on ellei kokeile. Sisältönä tullee olemaan käsillä värkkäystä, puutarhakuvia ja pohdintoja elämästä. Mielenkiintoista nähdä, kuinka moni tänne osuu käymään.

Uudenvuoden lupauksia en ole tehnyt, ne rikkoutuvat kumminkin. Toivon, että tämän talven kuulaan valon ja hankien valkeuden osaisin tallettaa johonkin mielen sopukoihin niin, että siitä saisi voimaa taas seuraavan syksyn hiipiessä pimeänä niskaan.

Tervetuloa seuraan. Mielelellään saa kommentoidakin.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon blogista, minullakin tämä on ollut melkein vuoden mietinnässä. Ostin ensimmäisen digikamerani joten eiköhän meikäläinenkin tähän sorru. Tulin tuolta puikkomaisterin hyvän kirjoituksen kautta kurkkimaan mitä täältä löytyy. Pääsinkin kirjoittelemaan vain tämän ensimmäisen postauksen kautta. Hyvää jatkoa sinulle, t. Lea P

morso kirjoitti...

Kiitos Lea, tänne vaan sekaan. Joo, huomasin ton kommentointiongelman ja löysinkin jo ratkaisun siihen, täytyy vann muistaa tarkistaa kaikki täpät aina julkaistessa tekstejä.