Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

24.1.2010

Osa I

Siivous- ja mankelioperaatiot yrittävät torpedoida ompeluprojektin. Mutta edistystä on silti tapahtunut. Osa I, eli yläosa, eli korsetti on valmis. ! Ihan sataprosenttisen tyytyväinen en ole, kiinnitys takana olisi pitänut yhden kerran vielä harsia ja sovittaa. Lisäksi sivuilla on pientä istuvuusongelmaa. kaava oli alunperin ihan erityyppiselle kankaalle ja lakanakankaisesta prototyypistä huolimatta ihan kaikki viilaukset ei osuneet nappiin. Jos helman jälkeen on aikaa, otan kiinnityssysteemin ompeleen vielä auki ja laitan uusiksi. Kuvassa alaosa on omituinen, kuumeisella keijullarassulla on pyjamanhousut jalassa. ;) Värikään ei ole 100% oikein, säädetään se sitten, kun saadaan näytille koko luomus. (Salamavalokaan ei tee kankaalle oikeutta, mutta pilivsenä päivänä on joskus pakko turvautua moiseen.)



Eilen oli ihana auringonpaiste, vaikka oli kylmää. Tänään tiputteli hentoa hahtuvaista pakkaslunta, ja yhtä kylmää oli edelleen. Kuva eiliseltä. Oli pakko pikanäpätä pari kuvaa kaupaan lähtiessä, kun aurinko paistoi. Jotenkin talvikuvista mielestäni näkee että on kylmä, kai se on tuo valo, joka muuttuu niin paljon vuodenaikojen mukana.

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Heippa, olen vastavierailulla :)

Talvikuvissa piirtyy jotenkin upeasti NIIN tarkasti kaikki.. ilma on vain niin terävän tarkka :)

morso kirjoitti...

Kiitos vierailusta, Maria. Hauska että joku käydessään jättää merkin jälkeensä. En ole päässyt niin pitkälle, että olisi kävijälaskuri, niin ei ole aavistustakaan käykö täällä kukaan.;) Ehkä se ilma on trävämpää talvella, kun suhteellinen ja absoluuttinen kosteus on aika olematonta. :)