Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

16.2.2010

Jipiiiii!!!!

Ei mitään kuvia tänään. Eilisilta meni vyötärön uusimisessa. Tänään väänsin viimeisen ruusun kasaan, ja kiinnitin uudelleen kaksi eilen kiinnitetyistä, jotka oli kiinni vähän siellä ja täällä. ;) Yritin olla tarkkana, mutta ei se ihan onnsitunut. Keiju sovitti, ja pystyi hengittämään. - Melkein uskalsi nitistä, että jos vetää vatsaa sisään, niin helma putoaa liian alas.... Pistäköön hakaneulan, sanon minä. Ihan melkein kade olin, noin hienoa prinsessapukua en ole itse eläissäni omistanutkaan.

Nyt sitten seuraavaksi ufot valmiiksi sekä neulomaan neulurilla koepaloja seuraavaan isompaan projektiin. Sen verran pöhkö juttu käynnistymässä, että turvaudun bondiin, enkä tikuta käsin, niin tulee valmista ennen maailmanloppua. ;) Siitä lisää, kun käynnistyy.

Torstaina päästään ihailemaan neitoja ja kavaljeereja. Töissä on härdelliä koko loppuviikon, kun kaikki kokoukset pitää jostain kumman syystä pitää pois ennen hiihtolomaa. Ei ne asiat lomalla etene, mutta kokoustetaan nyt sitten urakalla, niin loman jälkeen ehkä on helpompaa. (Kuvittelen vaan)

Ei kommentteja: