Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

14.2.2010

Osa II ja surinaa

Päässä surisee. Monta asiaa. Ensinnäkin ihmettelen, että aina kun näyttää siltä, että joku asia alkaa selvitä, niin paljastuu, että onkin kamppailtu jonkun ihan sivuseikan kanssa ja suurempi mörkö hyökkää kimppuun jääkylmän vesisaavin kera. Eli putoaa aina korkealta ja sattuu. Ei kiva. Kun jotenkin aina haluan jossain vaiheessa ruveta uskomaan, että asiat järjestyy, mutta niin ei sitten kuitenkaan käy.

Ufo projekti etenee ja takanee. ;) Uusintakantapäästä tuli melkein hyvä ja oikeaan kohtaan. Varren suuta piti purkaa, kun olin liian optimistinen, enkä ruvennut tarpeeksi ajoissa lisäämään silmukoita pohkeeseen. Mutta siis etenee. Kuvautuu edistyessään loppuun asti.

Osa II on melkein valmis. Helmat on ommeltu ja tyllialushame taisteltu kasaan. Kiva kun on ommellut pitkät matkat rypytettyä osaa suoraan osaan ja mennessä pominut huolellisesti nuppineulat pois. Huomatakseen, että alalanka loppui jo kolmannen piston jälkeen. :( No se on nyt kasassa. Viimeinen koesovitus illalla, tulos näkyy kuvassa. Helmaosan vyötärö on huomenna otettava kertaalleen auki ja päästettävä väljemmäksi, että neito mahtuu hengittämään. Samalla vähän justeerataan vuoria. Ruusut on kiinni toistaiseksi pelkillä nuppineuloilla, ne täytyy kiinnittää tukevammin ja yksi täytyy tehdä lisää. Helmassa on jo sommiteltuna hiuksiinkin tarvittava kukkanen. (Meillä ei taida ollaa missään yhtään valkeaa ehjää seinää, joten vaatteen kuvaaminen hyvää taustaa vasten on tosi haasteellista.)


Ruusut olikin oikein varsinainen projekti. Ohjehan on peräisin täältä ja toisaalla on kuva upeasta organzatoteutuksesta. Nämä on väännetty sifongista, helmistä värkätty keskiöt ohuen metallilangan avulla. Pikkuisen löysiä, mutta ehkä tähän kuitenkin parempia kuin organza, varsinkin kun siitä ei olisi edes ollut oikeaa väriä sittenkään tarjolla. Lähikuva ilmestynee lähiaikoina, jos ehdin. Sen verran on vielä pariksi illaksi luvassa urakkaa tuon kanssa.

Siis torstaina liihottaa Prinsessa Ruusunen tanssiaisiinsa uljaan prinssinsä kera, ja on juuri niin kaunis ja tyttömäinen kuin prinsessan pitää.

Puvun kanssa on mennyt aika niin tiiviisti, että pikaisesti olen vaan kurkkinut muiden blogit ehtimättä kommentoida ollenkaan. Ilun päivityksenkin jotenkin taas missasin. Ehkä siihen ehtii sitten, kun oikeasti tarviten lisää lankaa. :)


Ystävänpäivää ei juurikaan vietetty, muut asiat on sen verran vallanneet mieltä viime aikoina. Lauantaina piti kumminkin ostaa kimppu ruusuja kotiin. Koko kaupassa oli yksi tällainen loistavan oranssinpunainen kimppu, se oli pakko saada. Hyvää ystävänpäivää, laskiaisen loppua ja muuta, jos joku vielä täällä illalla piipahtelee.

Ei kommentteja: