Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

29.3.2010

Pääsiäisen odotuksessaViikonloppu meni taas hujauksessa. Lauantai kaikessa lauantaihin kuuluvassa ja sunnuntai Messukeskuksessa ständillä päivystäessä. Toisaalta oli ihan kivaa jutustella ihmisten kanssa, mutta kyllä se muutaman tunnin seisominen ja skarpin esittäminen ihan voimille kans otti.

Pikakierroksen tein ennen työvuoron alkua muille osastoille. Enpä juuri innostunut. Ne kasvit, jotka olis pihaosastolla kiinostaneet, oli hollantilaisia, ja siinä kunnossa, että ne olisi pitänyt heti saada istutetuksi maahan. Ei täällä mitään istutella, kun on metri lunta joka kukkapenkin päällä ja ties kuinka syvälle routaa. Taitaa muutenkin olla parempi turvautua kotimaisiin taimitahoihin. Jos niistä vaikka saisi paremmin suomen oloihin kouliutuneita kantoja. Sisustuspuolella ei juuri mikään sykähdyttänyt. Tosin en kovasti ehtinyt kiertääkään, juoksin läpi kahvitaukoni yhteydessä.

Jotain sentään tarttui. Kassillinen narsisseja odottaa, että tulee kuivempi päivä. Sitten ne pääsevät terassin kulmasta etuoven pieleen pääsiäistä juhlistamaan. Tänään on koko päivän satanut vuorotellen vettä ja lunta. Kai se on kevättä.

Arrrgh. Joku muukin on taistellut viime aikoina kuvien latauksen kansssa. Ei niin millään meinaa onnistua tänään meikäläiselläkään. Ainoa keino on hakea picasasta, ja sitten se vääntyy tommoiseksi surkeaksi postimerkiksi. Mun hianot narsissit. :(
edit: No löytyi keino saada vähän isommaksi. Toivottavasti tää näyttää järkevältä julkaistunakin. Olis varmaan joku alkeisjyväkurssi tarpeen tähän netissä hääräykseenkin.

2 kommenttia:

Pystyraita... kirjoitti...

kyllä se kevät tulee. Lumet sulaa nyt ihan salaa yölläkin, kun ei ole pakkasta.

Pääsiäinen voi olla vaikka levon aikaa.
Sekin tekee hyvää.

morso kirjoitti...

Juu, hanget hupenee silmissä. :) Lepäilen, se tekee hyvää.