Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

4.4.2010

PääsiäissunnuntainaPäivä on sumuinen, ei mitenkään kuvaamiseen innostava. Jos huomenna on valoisampaa koitan saada muutaman kuvan rairuohoista ja tipuista ym. Ovikranssista kävin otoksen pikaisesti nappaamassa ulkona, narsissit portaan pielessä ei suostuneet tarkentumaan. Kranssi taitaa olla viimevuotinen, oli säilynyt ihan esille pantavassa kunnossa. Onneksi.

Iso mörkö jonotti vuorostaan eilen päivytyksessä. Sai antibioottikuurin, ja olonsa on jo ruvennut kohentumaan. Mulla on nyt olkapää jumissa. Taisin surffailla netissä liian kauan eilen. ;)

Hissukseen ollaan edelleen oltu. Pikkumöröllä oli kaveri, mutta olivat jotenkin rauhallisemmin kuin yleensä. Pelasivat pitkään shakkia. Keiju tuli poikaystävän luota kotiin syömään ja hävisi sitten serkkuja tapaamaan. Syötiin karitsanpaistia ja veneperunoita. Nam. Kelpasi kaikille, Pikkumöröllekin, joka ei yleensä lampaaseen mielellään haarukalla koske. Olisi kai viisainta siirtyä enemmän kasvisruokaan, mutta sitten kun ostaa lihaa, niin ostaa hyvää. Ruokaa laittaessa sattui harmillinen tapaus: sähkökatko iski juuri vähän ennenkuin ruoka oli valmista. Paisti oli onneksi jo paistunut, perunat oli uunissa. Ja uuni ei enää lähtenyt uudelleen käyntiin. :( Liesi lähti liikkeelle, mutta joku paikka pimahti uunin puolelta pimeäksi. Onneksi perunat olivat ehtineet olla sen verran, että kypsyivät loppuun jälkilämmössä, mutta iltapalaksi aiottu tomaatti-pinjansiemenleipä jää paistamatta. Lieden kanssa on ollut ongelmia muutenkin, joten nyt sitten pitää ehkä hankkia uusi. :( Rahareikiä olisi kylä löytynyt muualtakin.

Eilen kiersin Keijun kanssa kirpparilla ja ruokakaupassa. Keijulle löytyi pari vaatetta. Itse löysin kaksi ihanaa lasikulhoa, mutten raaskinut ostaa, kun maksoivat yhteensä 90 rahaa. (Eikä ollut edes niin hirveän isoa summaa mukana.) Olivat kyllä kauniit, jostain 50-60-luvulta väreistä ja muodosta päätellen.

Lumi sulaa kovaa vauhtia. Pihalla näyttää olevan kovasti koivuista pudonneita pikkuoksia. Mustaherukoiden tukikehikot ovat romahtaneet lumen alla, ne kyllä havaitsin lahoiksi jo viime kesänä. Mitäköhän muuta tuhoa lumen alta vielä paljastuu.

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille lukijoille.

Ei kommentteja: