Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

11.5.2010

Pikapäivitys

Risut olivat kadonneet pihalta sillä aikaa kun kävimme Lahdessa äitienpäivätervehdyksellä lauantaina. Hyvä. Pöllit on vielä pölleinä, ensimmäinenkään ei ole ehtinyt kohdata kirvestä. Huono.

Kuvia en ehdi nyt laittaa, pitää rynnistää pakkaamaan matkalaukku kuororeissuun. Mukaan otettava myös tällä hetkellä muualla matkailevan miehen esiintymisasu. Anoppi katsoo lasten perään.

Viime viikolla tuli postissa juurakoita, ne on heitetty yrttipenkin toistaiseksi tyhjään paikkaan valeistutukseen odottamaan uuden kukkapenkin perustamista. Lapiohommiakin siis tiedossa. Tänään on ollut ensimmäinen päivä, jolloin on tuntunut siltä, että sittenkin kesää kohti mennään, valkovuokkoja oli runsain määrin metsiköissä kukinnassa.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Touhukkaalta kuulostaa ja virittää minua... Jospas itsekin lähtisin valeistuttamaan, kun jonkun kohdanhan pitää aina olla vaiheessa odottamassa vuoroaan tuolla pihallakin. Mukavaa reissua, missäs reissaat?

morso kirjoitti...

Joo. Nyt näyttäis siltä, että olsi oiva tilaisuus möyriä pihatöissä loppuviikon ajan. Ei se mitään, möyritään sitten myöhemmin. Suuntana on ilapäivällä Tsekki, Praha ja Cesky Krumlov (tai jotain sinnepäin), kaksi konserttia ja vähän turisteilemista lisäksi, sunnuntaina tullaan jo kotiin.