Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

30.8.2010

Erilaiset valot


Viikonloppuna on monenlaista säätä. Kaikki kuvat on otettu kolmen päivän aikana. Enimmäkseen oli mukava keli, vain sunnuntaina satoi. Oli kyllä mukavaa taas viettää aikaa ystävien kanssa ihanassa meren saaressa. Vesikin oli vielä uimalämmintä. Vähän kyllä alkoi olla viileyttä ilmassa siihen malliin, että meikäläisenkin on myönnyttävä syksyn tuloon.

Neule edistyi viiden kuviokerran verran, ja tänään tajusin, että kuviossa on virhe. Nyt painin, puranko, vai jatkanko suoraan. Voi olla että se virhe rupeaa jälkikäteen nyppimään, nyt on vasta ehkä 10% koko työstä tehty, joten saatan päätyä purkamaan. (neulon ekaa kertaa englanninkielisestä ohjeesta, tai ohjeesta ylipäänsä, enkä päässyt netistä vertaamaan muiden projekteihin, kun ei ollut nettiä viikonloppuna.)

5 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

No on hienot valot ja pilvet. Kyllä kelpaa sielua lepuutella noiden alla, vaikka neule ei sujuisikaan kuin Strömsössä. (Niiden on ihan pakko kuvata siellä vaan onnistuneet jutut).

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Upeita kuveja. Pilvien tarkkailu on hieno harraste. Alati vaihtuvainen ja inspiroiva. Siitä saa voimiakin.

morso kirjoitti...

Rva Pioni ja 'Pystis',
pilvet on upeita. Tossa keskimmäisessä kuvassa on vielä valon taittumisen vuoksi illuusionomaisesti ilmassa leijuva saari. Tykkään siitä.

Stömsö voisi joskus näyttää niitä pois leikattuja paloja, joissa joku ottaa kiinni vasta maalatusta kapulasta ja omepukoneet pillastuu ja soppa kiehuu liedelle. Olisi tavallisellekin ihmiselle lohdullista tietää ettei nekään ihan aina onnistu. :)

Soile kirjoitti...

pura se nyt vaan ja olet sitten iloinen kun sinulla on valmis huivi, jossa se lehtikuvio menee "oikein".

morso kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, Soile. Juu päätin purkaa kun kotiin päästyäni tänään tarkemmin katsoin tekelettä. Ei sitten tosiaan tarvitse harmitella jälkikäteen. Enkä vielä edes niin kauhean pitkälle ole ehtinytkään.