Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

17.12.2010

Jälkitunnelmissa


Joulukonsertti on ohi. Ainakin itsellä oli tunnelmaa ja tunnetta pelissä. Kalliossa sijaitsevä Pyhän sydämen kappeli oli miellyttävä paikka laulajalle, akustiikka hyvä. Runonlausunta olisi kai voinut mennä paremmikin. Mutta siitä viis, hyvä mieli jäi. Istuttiin vielä hetki kuorolaisten kanssa kuppilassa ennenkuin kukin hajaantui taholleen joulun valmisteluihinsa.

Huomenna mennään systerin luo perinteisille glögeille. Sitten alkaa joulun vääntö kotioloihin; leivontaa, lahjahankintaa ja kai sitä pikkuisen täytyy siivotakin. Kolme työpäivää vielä, ja sitten kuusi päivää vapaata.

Hyvää neljättä adventtia kaikille.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Oli kiintoisaa päästä jäljillesi. Ellei olisi ollut oman tanssitytön joulunäytös, olisin pimeässä ajellut kuulemaan. Juuri noita varsinkin jouluisia kuorotunnelmia olen jo vuosia kaivannut vaan enpä ole löytänyt itselleni paikkaa. Olen ajatellut vain, että tuo harrastus oli oman nuoruuteni juttu.
Tulen toisella kertaa tuomaan ruusun sinulle ja J.M:lle.

morso kirjoitti...

Tervetuloa vaan.

Olin itse opiskeluaikaan pitkään opiskelijakuorossa. Nuorimmaisen synnyttyä totesin sen tahdin ihan liian huimaksi pienten lasten äidille, joten lopetin laulamisen joksikin aikaa. Kun lapset pikkuisen kasvoivat, menin nykyiseen kuoroon. Sieltäkin olin välillä tauolla muutaman vuoden, kun keskityin enemmän soittaminseen. Käden kipeydyttyä palasin taas laulun pariin. Onneksi. Harjoittelemme kahden viikon välein, kun useammin ei ehditä. Laulaminen hoitaa sekä kehoa että mieltä, joten olen iloinen että palasin. Eikö Tampereen suunnaltakin löytyisi joku sellainen porukka, jonka tavoitteena on musisointi mukavassa ilmapiirissä? Toivoisin, että sinullekin löytyisi sellainen paikka.