Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

5.12.2010

Lisää lankaaNiin. Lankaahan ei yhdelläkään neulovalla ihmisellä ole koskaan tarpeeksi, vaikka sitä olisi kaappi pullollaan. Asensin lapsen koneelle kuvankäsittelyohjelma, ja palkkioksi pääsin käsittelemään lankakuviani. :D

Viikko sitten siis kävin ostoksilla. Tarttui mukaan neljää eriväristä Dropsin Fabelia sukkalangoiksi. Ja kassillinen vaaleaa alpakkalankaa. Sitä on niin paljon, että pitäisi riittää minulle villatakkiin. Kun vaan nyt saisin päätetyksi mallin ja neulonko kaksinkertaisella vai yksinkertaisella langalla. Vähän on jo haaveita siitä, millaisen takin haluaisin, mutta en ole varma sopiiko se omenavyötärölleni. Pitäisi olla joku paikka, missä voisi sovitella mallineuleita ennen kuin aloittaa projektin. Tai sitten neulekuvastoissakin voisi olla välillä malleina jotain muutakin kuin vaateripustimen mallisia naisia. ;) No, eiköhän noista jotain kehity.

Sininen valo on vallannut päivät. Aamulla oli herkkää harmaata ja aamupäivällä ihan hetkellisesti näin palan huikaisevan sinistä taivasta. On ollut ihana viettää aikaa kotona pävänvalossa. Pelastelin viimeisiä tavaroita lumeen hautautumasta ja virittelin valosarjan uuteen pajuobeliskiin. Se pantiin tänä vuonna etupuolelle taloa. Edellinen meni terassilla lyttyyn katolta pudonneiden lumien alla. Kuvan lyhdyn päältä pitää valitettavasti huiskia lumihattu pois huomenna, että sinne saa kynttilän palamaan.

Ensimmäiset joulutuoksut on saatu taloon. Keitin kilon punasipulia hillokkeeksi joulumuistamisiksi. Että tiedoksi ystävät, sitä yhtäsamaa on taas tulossa. ;) Sahramipullaa voisi yrittää leipoa huomenna ja itsenäisyyspäivän konsertin jälkeen aion kirjoittaa joulukorttien kuoret.

Ei kommentteja: