Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

3.12.2010

Sukkia
Yllätys yllätys. Täällä on neulottu sukkia. Sitähän ei kukaan muu nykyään tee. ;) Nämä on oikein supertöppösiä pukinkonttiin. Tiedän, että lahjojen saajat eivät ikimaailmassa tänne eksy, niin uskallan nämä julkaista. Mannekiinina Isomörkö, jonka jalat on liian pienet näihin luomuksiin. :)

Molemmissa on lankana 7-veljestä, toisessa harmahtavan vihreä (kuvassa jotain ihan muuta) ja toiset tummanharmaat. Molemmissa varressa 14, terässä 13 s/puikko. Koko n. 44-45. Puikot 3,5 bambua. Ranskalainen kantapää molemmissa, vihreissä pyöreä kärki, harmaat viistosti kavennettu, onko toi nyt sitten nauhakavennus nimeltään. Palmikoita ja jousteita omasta päästä. Joustimen jatkoin kantapäissä alas asti, kun se näytti muuten vähän löpöttävältä. Päällä jouste jatkuu kärkikavennuksiin asti.

Välillä on kiva tehdä sukkia paksusta langasta, kun ne valmistuu niin nopeasti. Ohuemmat on silti omasta mielestäni mukavampia käytössä, kun niillä on jotain toivoa mahtua kenkiinkin. :)

Uutta ohutta sukkalankaa ostin viikko sitten ja ihanaa alpakkalankaa villatakkiin. Niitä yritän kuvailla viikonloppuna päivänvalolla, jos onnistuisi vähän paremmin kuin nämä vähän tärähtäneet sukat.

Iso kiitos sille, että Isomöröllä on työpaikallaan kannettava, jonka toi viikonlopuksi kotiin. Vaimo pääsee purkamaan bloggauspaineitaan. :D
(Äh. Nyt tökkii nää kuvat taas. Ton ekan kuvan pitäisi olla viimeinen, mutta blogger ei anna siirtää. Pöh.)

Ei kommentteja: