Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

29.1.2011

Viikonloppusuunnitelmia


Tämä viikko on oikea kulttuuriviikko. Keskiviikkona jouduin hönkäisemaan oopperaan pikahälytyksellä, ettei lippu jäänyt käyttämättä. Robin Hood oli ohjelmassa. Lavalla tapahtui paljon, ja kaikki oli hienosti esille pantua, mutta pikkuisen jäin kylmäksi. Ehkä se juttu vaan on niin kulunut. Toisaalta tämmöisen kautta ooppera saattaa saada uutta yleisöä, juttu oli helposti seurattava ja kuunneltava.

Tänään olen menossa kuuntelemaan kahta requiemiä kun entisen kuoroni kuoronjohtaja on 30 vuotta vispannut saman kuoron edessä. Olisi ollut mahdollisuus mennä mukaan laulamaan Mozartia, mutta tällä hetkellä ei rahkeet riittäneet niin ison jutun opetteluun. Ja kun mörkö on laulamassa, niin jonkun täytyy olla kotonakin.

Huomenna mennään taas ihan erilaiseen juttuun. Keiju on mukana Itämeri Cruise -musikaalissa. Nuorten esiintyjien joukkovoimaa lavalla. Sitä ehkä odotan eniten.

Käsitöistä panin alulle vihdoin isomman projektin. Villatakki on puikoilla. N. 300 silmukkaa kerroksella tekee kerroksesta pitkän kuin nälkävuosi, mutta kun se etenee koko homma siinä samalla, niin eiköhän tästä selvitä. Ensimmäistä kertaa aion tehdä jotain ihan kokonaan ohjeen mukaan. ;) Yleensä aina sävellän. Voi olla, että hihan pituutta pitää pikkuisen säätää, mutta muuten aion painaa ohjeella ja ruveta säätötöihin sitten seuraavissa projekteissa. Tämä on valmis varmaan kesähelteillä, oletan, että kaksinkertaisesta alpakkalangasta neulottu takki on lämmin. :o

Keittiön tapetointi on valmis. Viimeisiä listahommia vielä edessä. Muistin jopa ottaa pari 'ennen' kuvaa, otan 'jälkeen' -kuvia tänään, niin saan sitäkin pikkuisen näytille.

Kuvassa näkyvää valoilmiötä kaipailen. Työhuoneeseeni ei aurinko koskaan osu. Lisäksi ikkuna ei ole näkökentässäni. Pitänee sisustaa uudelleen, tai hankkia katupeili.

Nyt on edessä pieni lumiurakka terassin pelastamiseksi. Toivottavasti ei romahda lisää lunta niskaan. Parasta tarkistaa se tilanne ennen aloitusta.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: