Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

6.2.2011

50 + 7Juhlaviikonloppu. Lauantaina vietettiin ystävän viisikymppisiä. Syötiin hyvin, nautittiin hyvästä seurasta, tanssittiin, kuultiin vähän puhetta ja paljon musiikkia. Eli yhteenvetona: loistavat juhlat. Ystäväporukan lahjaan värkkäsin kortin jossa komeilee sankaritar. Taisi vähän mopo karata taas käsistä tässä projektissa. ;)

Aamulla soi puhelin "aikaisin" (klo 11) kun olin vielä lakanoiden välissä edellisiltaisen jäljiltä, tosin jo raottelin silmiäni. Serkku pikakutsui nuorimmaisensa syntymäpäiville, 7 v. Muilla oli puuhaa tai muuta joten porhalisin sinne itsekseni suklaarasia ja tulppaanikimppu kainalossa. Taas oli hyvää kakkua ja piirakkaa ja seuraa. Sankarittaren äiti lykkäsi kynttilät esikoiselleen ja sanoi:" taiteile näistä sydän kakun päälle." Joo, tuli sydän, 12 kynttilää, muttei se menoa eikä makua haitannut. Iloissaan juhlakalu puhalteli kaikki kynttilät sammuksiin.

Tuleva viikko toivottavasti tuo jotain konkreettisia muutoksia pattitilanteeseen. Jos ei, lähdetään asian kanssa ihan toiseen suuntaan. Pitäkää peukkuja, että vihdoin jotain sanahelinää tukevampaa löytyisi.

3 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Täältä tulee taas ihan pyytämättä ja yllättäen kommenttia... Oletko kokeillut järjestää kohtausta? Muistan joskus omassa epätoivon tilanteessani, kun heittäydyin tunteitteni vietäväksi ja ulvoin ja vollotin ääneen, tuli kummasti vipinää viranomaisiin. Näin kävi eri yhteyksissä, yhä uudelleen!
Niinhän vanhustenhoidostakin sanotaan, että kun omaiset ovat tarpeeksi hankalia vaatimuksineen, alkaa tapahtua.
Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen... entäs sitä ennen?

morso kirjoitti...

Mä olen vähän huono näissä kohtausasioissa, mutta vopipi olla että se syntyy ihan aidosti, jos ei mitään oikeaa tapahdu. Katsotaan miten käy. Jos ei tapahdu, niin hoitovastuu siirtyy johonkin muualle, eli yksityissektorille. Tosin sielläkään ei ole montaa vaihtoehtoa tarjolla.

- Mä en pääse taivaaseen. Äitini aina sanoo, että tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Mun arkeni on täynnä hyviä aikomuksia, jotka ei koskaan toteudu. Että se niistä kilteistä. :P

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

See you!