Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

15.3.2011

Hauras onni


Onneni on hauras kuin perhosen siipi. Se särkyy, jos siihen koskee kovakouraisesti. Onneni on katoavainen, jos sitä puristaa kovasti, se karisee siruina maahan. Silti tällä hetkellä tahdon uskoa siihen kovasti, tahdon uskoa, ettei se katoa koskaan täysin, muuttaa ehkä joskus muotoaan ja palaa luokseni entistä kirkkaampana.

Läheinen ihminen sai pitkään toivotun paikan kuntoutuksessa. Kasva vahvaksi, tule ehjäksi, kohtaa minut uudistuneena, pysy silti herkkänä.

Kun pitkään on jotain toivonut, muttei ole kovin vahvasti uskaltanut uskoa, ettei taas niin kovasti pettyisi, on hämmentävää, kun asiat etenevät päivässä ja toivottu tapahtuu miltei heti. Ei oikein osaa uskoa todeksi. Pää on täynnä käytännön kysymyksiä ja edes takaisin seilaavia tunteita. Haikeutta ja onnea samassa paketissa.

Kiitos.

(Tähän olisi oikeastaan kuulunut kuva perhosesta, mutta ne ovat niin nopeita lentäjiä, ettei kuva-arkistooni toistaiseksi sellaista ole tallentunut.)

5 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Olen pienistä hetkistä onnellinen...
hyvää saa toivoa ja siitä voi nauttia,
me ei tiedetä, mikä on kestävää.
Jos ei nautita hyvästä silloin kun se on,
ei sitä hetkeä saada koskaan takaisin.

Onnea sinulle ja läheisillesi, voimia ja
perhosen siiven keveyttä elämään, hitunen.
Ja sateenkaaren kirkkautta.
Onpa sulla taas kaunis kuva!

Rva Pioni kirjoitti...

Jännittäviä hetkiä elät.
Jotenkin tämä on niin tätä päivää, voisin kuvitella. Pahaaoloa on niin paljon. Ikävää.
Toivon, että kuntoutus kuntouttaa.
Kaikkea hyvää ja kestävää onnea sinne!

morso kirjoitti...

Kiitosm pystyraita ja Rva Pioni. Epätodellisessa olossa täällä edelleen leijun. Hyvällä mielellä han astui uuteen ympäristöön. Turvallisella mielellä olen nyt itse asiasta. Mutta ah, aina näissä se ripaus haikeuttakin on mukana. Aurinkokin auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, onni on niin hauras. Toivon todella, että saat onnen säilymään ja lisääntymäänkin; silloin voit jakaa sitä läheisillesi.

Oikein hyvää viikkoa ja siitäkin eteenpäin.

T. tuike

morso kirjoitti...

Kiitos Tuike. Hyvää viikonloppua sinullekin.