Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

9.4.2011

Jep jep

 

Aurinko ja sade ovat kiitettävään tahtiin hoitaneet tehtäväänsä. Kompostorit ovat jo täydessä mitassaan, ja paikoitellen näkyy pihalla paljasta maata. Jipii. Tosin hangen alta paljastuvat myös syksyn synnit, eli ne lehtisäkit, jotka eivät ehtineet roska-auton mukaan ennen lumen tuloa. 


Messuilta tarttui mukaan maailman ihanin pellavatunika. Ei mikään halpatavara, mutta tämmöistä olen kaivannut kauan. :D Ja messujen aihehan oli omakoti, mökki, puutarha... Kaikki krääsät ja kuivahedelmät ja leipomot oli tietysti mukana. Koska jalat väsyi edellisviikolla yhdessä tilaisuudessa ihan tolkuttomasti, vetäisin messuille lentosukat kokeeksi jalkaan (päivystin 4 tuntia työnantajan osastolla). Hyvä idea. Päkiät oli illalla arat, mutta jalat ei muuten olleet ollenkaan niin kipeät. Kai tässä täytyy nöyrtyä tunnustamaan kaikenlaisia 'ikääntymisen' tuomia sivuvaikutuksia. ;)

Saumuri siirtyi talouteemme ja sen innoittamana siivosin yläkerran aulan. Koeompeleet on ommeltu, nyt pitäisi päästä jotain ihan oikeaa vääntämään. Jotain pellavaa on kutistettuna, mutta sopiikohan mun vaaleat langat niihin?

Ei kommentteja: