Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

7.5.2011

Ulkoilmaelämään siirtymässä

Eilen töistä lähtiessä huomasin, että parkkipaikan reunalla olevassa puussa istui mustarastas. Se vain vihelteli pikkuvihellyksiä, joten en ottanut videota, mutta muutaman kuvan nappasin. Onneksi lauelelevat kotinurkilla. Silloin taas ovat yleensä niin kaukana, ettei saa kuvaa otetuksi.

Pihalla tapahtuu paljon, ihan itsestään.


Pionit kasvaa...tulppaanit kukkii...


 

kuten balkaninvuokkokin. 


Omenapuun silmut alkavat aueta


ja jättilaukoissa on jo nuput.

Olen myös puuhannut pihalla. Haravointia riittää, kun sammal alkaa irrota. Aloitin rikkaruohojen valtaaman vattupenkin kääntämisen jotakin oikeaa tavaraa kasvavaksi penkiksi. Leikkelin ruusuista talven palelluttamat ja katkomat osat pois ja ripustelin köynnöstävää tukiin. Kun säiden säätäjä ei ole suonut kunnon sateita, piti panna letkulla sadettaja päälle viime syksynä uusitun nurmikonosan kasteluun. Kielotkin näyttävät olevan nousemassa. Viime syksynä siirtämäni päivänliljat ovat edelleen hukassa. En kerta kaikkiaan tajua, mihin ne lykkäsin. ;)


Keiju ja Humalasalko lähtivät eilen rahtilaivalla Saksan kautta Tanskaan. Äidit aina huolehtii, miten lapset oikein pärjää, mutta kai ne pärjää. Järkeviä nuoria, ja toisiaan tasapainottavia. Punaiset rinkat keikkuen painuivat matkoihinsa, jännittyneinä ja innokkaina. Kohtele heitä hyvin, maailma. :)

2 kommenttia:

Tupu kirjoitti...

Ihanat kuvat ja "matkamiehille" onnea mukaan.

morso kirjoitti...

Kiitos, Tupu. Matkaajat olivat päässeet onnellisesti enimmäiseen majapaikkaan. Äitikin nukkui hyvin tiedon saatuaan. ;)