Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

23.6.2011

Juhannustoivotus


Juhannusruusun kukinta ei ole tänä vuonna parhaimmillaan. Sade on piiskannut kukkia ja koko pensas on ränsistynyt. Niinpä tervehdin teitä viimevuotisella kuvalla ja koetan elvyttää puskan ehommaksi ensi kesäksi.

Kaduilla ei töiden jälkeen ollut tietoakaan ruuhkasta kansallisen jokavuotisen maallepaon seurauksena. Kaupassa sen sijaan oli väkeä 'kuin Vilkkilässä kissoja'. Eli enemmän kuin tungokseksi. Päivän paras hetki oli kuitenkin se että maksaessani ostosvuortani muiden vastaavien asiakkaiden välissä kassaneiti sanoi:"Anteeksi, saanen sanoa: teillä on ihana kaulakoru." Kyllä. Olen samaa mieltä kaulassani roikkui tämä (kaksi alinta kuvaa), eli Pikkumorön käsien tuotos viime syksyltä. Ihana, että hän ehti huomata sen. :)

Vietämme juhannusta kotona, aattoa kaksin Pikkumörön kanssa ja sitten loppu päivät koko perheen voimin. Hyvää Juhannusta teille kaikille!

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Minusta tuollaiset "rohkeat" pienet huomiot ovat ihania. Niistä kun tulee niin hyvälle mielelle, myös itse rohkaistuessaan jollekulle joskus sanomaan...
Hyvää juhannusta!

morso kirjoitti...

Näin on. Ja ilomielin kipittelin kotiin kertomaan asiasta myös korun tekijälle, olihan se palaute oikeastaan osoitettu hänelle. ;) Oli muutenkin harvinaisen ilonen ja virkeä kassa, vaikka kello oli yli seitsemän ja jonot pitkiä ja ostosvuoret suuria.