Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

7.6.2011

Onnitteluja ja kukkia


Viime lauantaina kiertelimme onnittelemassa ylioppilaita. Tärkeitä nuoria halusin muistaa itse tehdyillä korteilla. Tässä kuva alkuperäisestä satsista. Karttakuvallinen kortti sai vaurioita simapullon sihahdettua pitkin huushollia, joten sen tilalle jouduin tekemään uuden, johon ei enää ollut sopivaa kartanpalaa käytettävissä. Sitä en sitten enää ehtinyt kuvata.
Pihalla kukkii. Tässä ne jokavuotiset, jotka aina ilahduttaa. Lisäksi olen istutellut uusia. Toivon hartaasti, että tänään istuttamani "Rouge Cardinal"-clematis lähtee kasvamaan ja viihtyy seinustallamme. Olen haaveillut siitä kauan.

Ensi viikonloppu aiheuttaa pientä kutinaa vatsanpohjassa. muutakin kuin sen, että kuoro konsertoi Tampereella ja osallistuu Tampereen sävelen kuorokatselmukseen. Lisää siitä ensi viikolla, jos asiat toteutuvat.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Odotan vielä meidän pihan unikkoja. Karvapalloja ovat vielä. Jos vaikka perjantai-iltana nähdään. Voisin tulla vihreässä. Mukavasti soivia säveliä toivon:)

Kiki,purkaja kirjoitti...

Kauniita kortteja ja ihania kukkia!

morso kirjoitti...

Rva Pioni, vihreä kuulostaa hyvltä. Minäkin toivon sävelten soivan, ettei vielä oltais 'kesäterässä'. No on tässä ollut vielä harjoituksiakin.

Kiki, Kiitos.