Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

1.7.2011

Hiljaiseloa


Tämä blogi tuntuu vähän hiljaiselta paikalta tällä hetkellä. Viime päivien helle ja rutistus töissä ovat vieneet mehuja. Hiljaiseksi tekee myös se, että keskusteluissa pulpahtaa jatkuvasti pintaan asioita, joita en pysty allekirjoittamaan tapahtuneiksi, enkä ihan täysin kykene ymmärtämään niiden alkulähteitä. Tämmöistä se nyt vaan on. Näkymäni on yhtä epätarkka kuin oheinen unikkokuva.

Siirryn lepäämään pois väsymystäni ja virvoittamaan kehoani ja mieltäni. Heittelen tänne kuvia ja aaatoksia, jos siltä tuntuu, ja olen hiljaa, jos ei tunnu olevan tärkeää sanottavaa. Palaan kyllä varmasti jossain vaihessaa.

Leppoisaa heinäkuuta kaikille, tulkaa ravituksi auringon hyvää tekevällä valolla.

5 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Voimaannuttavia tarkennuksia. Palaa, kun niin tuntuu hyvältä.

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Rest in peace, sillai hyvällä tavalla. ONko mahdollista nauttia siitä, että on kysymyksiä, vaikkei aina vastauksia heti löydykään?
Lepo, tyhjentyminen, irtautuminen, vapautuminen ja oleminen vailla merkitystä ja tarkoitusta... loman ja elämän syvimmät kuopat...
Valoa sinulle itsellesi, virvoittavia vesiä ja hyvää tekevää hiljaisuutta.

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Nyt muuten piti minunkin kirjautua salasanan kautta...

Olivieno kirjoitti...

Välillä voimat vähenee eikä keksi mitään sanottavaa. Lepo tekee hyvää, palaa sitten virkistävin ideoin! Hyvää, (sopivan-) lämmintä kesää.

Kirsi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.