Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

6.1.2012


Pimeys pitää meitä yhä otteessaan. Lunta oli ja meni, jotain kasan pohjia on jäljellä, mutteivät paljon valaise. Kävin piristykseksi kirjakaupassa. Käteen tarttui joogakirja ja -yllätys yllätys- käsityökirja jossa oli ohjeita huopatöihin ja niiden kirjontaan. Hmm. Oikeasti siellä kyllä oli ihan toteuttamislistalle pääseviä juttuja. Joulukoristeiden kirjomisen voisi aloittaa jo kesällä, kun tänä vuonna jäi kaikki jouluaskartelut tekemättä.

Kirjoja en voi esitellä kuvin, kun ne on vielä työpaikan kaapissa. Pitää jossain vaiheessa koittaa soluttaa ne tuonne ennestään täyteen kirjahyllyyn.

Joulukuusen purku tapahtunee huomenna. Jotenkin hassu joulu. Ensin se ei meinannut tulla ollenkaan, sitten se oli hetkessä ohi, mutta ei noita koristeita kuitenkaan ole ollut mikään kiire pakata poiskaan. Jospa sitten ensi vuonna olisi sitten taas vähän juhlavampaa.

Villatakin hihat on edelleen kastelematta. Jos nyt olisi fiksu, niin menisin saman tien hoitamaan sen homman. Saisin selvyyden siitä, rupeanko purkamaan, vai käytetänkö sitä tekelettä johonkin. ;)

4 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Onhan meidän kylillä jotain oikein kaunistakin!

Kirjakauppa on ihana asia ja kiellettyjen listalla kunnes saan kirjahyllyyn kolosia. Voisin perustaa kirjakaupan...

morso kirjoitti...

Tunnistit paikan. ;) Mullakaan ei oikeasti ollut lupaa mennä kirjakauppaan. Hyllyt pullistelee jo ennestään, mutta oli piristyksen tarve. Siinä ompelukirjassa oli taas niin ihanat kuvat, että oli 'pakko' sortua.

Päivi kirjoitti...

Onneksi tuli se lumi jo takaisinkin ja luo hieman valoa ympärilleen. Tänään on näkynyt jo vähän aurinkoakin - kevät sen kuin tulee!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Huippukauniit valopuut! Hyvää päivänjatkoa!