Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

3.3.2012


Kurkkasin tilastoa ja huomasin, että täällä aina välillä käy lukijoita kurkkimassa, onko tullut uutta, vaikka päivitysrintamalla on ollut hiljaista viime aikoina. Säännöllisesti istahdan kyllä koneen ääreen lueskelemaan muiden blogeja, mutta oman päivittämiseen ei oikein ole löytynyt sanoja, eikä valokuviakaan ole paljon viime aikoina tullut otetuksi. 

Töissä kiireet jatkuu. Seitsemän viikkoa on pärjätty ilman lähiesimiestä. Ei mitään katastrofaalisia ongelmia, mutta hänellä on itsellään liian monta projektia työn alla eikä niihin pysty kukaan sukeltamaan sisään. Yllättävän hyvin ollaan saatu silti hommaa pyörittyksi. Onhan sitten käytettävissä aina pomon pomo ja muut pienemmät pomot.

Kuvassa olevat vanhat lääkepakkaukset löytyivät anopin kaapeista, kun lajittelin sieltä erilaiset lääketavarat apteekkiin palautettavaksi. Sympaattisia puteleita. Otin kuvan muistoksi. Itse purnukoita ei kyetä säilömään. Särkylääke on pakattu samanmallisee peltiaskiin kuin 80-luvulla käyttämäni. Hyvä pakkaus, läpipainopakkausten foliot menee niin helposti rikki käsilaukussa. Tuo on kyllä niin litteä, ettei tämän päivän buranat sinne mahdu.

Villatakki on vielä purkamatta. Taidan ryhtyä siihen seuraavaksi. Lapaset päättelin tänään ja ne ovat nyt kylpyhuoneessa kuivumassa. Pinta tasoittui kastelusta, mutta pahoin pelkään, että virahtivat liian suuriksi samaisen operaation seurauksena. Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko, niin saatte kuvia.

Uimakoulussa on kivaa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Alkuun on käyty läpi vapaauintia, ensi viikolla siirrytään rintauintiin. Hiki tulee joka kerta ja hengästys. Vähitellen alan päästä rytmiin kiinni ja oppia hengittämään tarpeeksi voimakkaasti myös ulos. Vedessä on kivaa, eikä tule ongelmaa siitä, että on liian lyhyet kädet ja jalat ja paksu maha. (Paitsi altaan päässä, kun edes matalassa päässä ei yllä jalat pohjaan.) ;)

Ei kommentteja: