Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

30.3.2012

PostiaViime sunnuntaina vietin aikaa googlaten välttämättömiä tarvikkeita. Eilen uimakoulusta tullessa oli postilaatikossa pakettikortti ja tänään ehdin käydä töiden jälkeen hakemassa pakettini. :) Ja mitä nuo on? Niitinirroitusväline ja metritolkulla joustavaa (?) satulavyötä. Pakettikortissa luki siis verhoilutarvikkeita. Satulavyön joustavuus on suhteellista. Sain käsivoimin puolimetrisen pätkän venymään ehkä puoli senttiä. Aina parempi, haluan napakan pohjan.

Huomenna hommiin.

Huomenna on luvassa hommia myös pihalla. Katonlaittajat on huolettomasti rempan aikaan viskelleet erilaista roinaa hujan hajan katolta alas, kun kaikki on välittömästi kadonnut lumeen. :( (Näyttää vesikourussa sojottavan joku työkalukin. Jonkun täytyy kivuta katolle sekin sieltä poistamaan.) Eilen keräilin autopaikoiltamme kourallisen kattonauloja. Pientä lankunpätkää yms. voisi kerätä pois maisemaa rumentamasta niin kauan kun on vähän lunta, jota pitkin kulkea. Sitten menee kuitenkin taas aikaa ennen kuin nurmikolla voi kävellä.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Tiesitkö, että
AL kirjoittaa liitteessään
JR:lle ja puolisolle syntyneestä tyttölapsesta. Onnea heille!
Hyvää pääsiäistä Sinulle!

morso kirjoitti...

:) Juu, kuulin viime sunnuntaina JM:ltä, ja laitenkinkin jo onnittelut. Ihanaa kun maailmaan tulee pieniä tyttöjä ja poikia (ja joku muu on siitä vastuussa): :)

Rva Pioni kirjoitti...

Niin tosiaan, kun sinulla on se linkki siellä. Näinkin hänet ohiviilettämässä kun tässä taannoin istahdin Briossiin keitolle.
Tuosta syntymisestä ja vastuusta olen täysin samaa mieltä. Ihanat molemmat;-)