Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

16.7.2012

Sateen keskellä
Nalle on muuttanut 'huvimajaan' pakoon sateilta. Hymyilee siellä tyytyväisenä. Aurinkovarjokaan ei auta, pöytä pisaroi tai lätäköi sen mukaan onko pinta vahakankaan alla vaakatasossa vai vähän kallellaan. Auringolle olisi kyllä käyttöä, kottikärrytkin on puolillaan vettä.

Miehen lapsuudenkodin purkaminen aiheuttaa monenlaisia tunteita. Omakin koti on kaaoksessa. Tavaraa tulee sisään nyt ja lähtee jonkin verran ulos sitten kun esikoinen elokuussa lähtee opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Lisäksi on tarpeen päästä eroon joistakin suurikokoisista huonekaluista. Nettimyynti ei ole toistaiseksi toiminut, seuraavaksi koitetaan käytettyjen tavaroiden kauppiaita.

Loma ei nyt ainakaan vielä ole ollut oikein akkujen lataamista, toivottavasti loppulomasta on parempaa keliä ja leppoisampaa oloa.

2 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Huvimaja on näillä säillä hyvä olla olemassa. Minäkin kävin omassani pitämässä sadetta. Hymyilin, kun olin hoksannut jättää sinne helmet, simpukat ja muut tykötarpeet.

Minusta nämä ovat oivalliset raivaussäät. Ei ole oikeastaan mitään syytä olla raivaamatta.
Raivausintoa kuitenkin vielä odotan, sillä raivattavaa olisi täälläkin.

morso kirjoitti...

Rva Pioni, kyllä tää raivaaminen sään puolesta sujuisi, mutta kun nyt täällä kaaoksen keskellä pomppii ja törmäilee esineisiin, toivoisi tämän jo loppuvan.

Toivon, että tämä opetaa minut luopumaan tarpeettomista asioista ajoissa, ettei omille lapsille jää kauheaa kaaosta raivattavaksi, kun aika minusta jättää. ;) (Ainakaan vaatekaapissa ei kyllä enää ole 70-ja 80-lukujen vaatevarastojani enää tallella.)