Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

8.4.2013

Missä kevät?Vastaus: meidän olohuoneessa. :D Pääsiäistä varten sisään tuodut omenapuun oksat kukkivat. Se tuo hiukan uskoa kevääseen, kun eilinen lumisade yrittää ihan päinvastaista todistaa. Joku mainosti jo lumikellojen nousevan pihallaan. Meillä on pihalla lunta, lunta, lunta ja koivuista pudonneita risuja. Kukkapenkeistä ei vielä näy vilaustakaan. Ihailen siis omenapuun oksia olohuoneessani ja odotan, että ulkonakin lämpenee - sitten joskus... kai? toivottavasti...? ehkä?


****
Odottavan aika on pitkä, pahoittelen. Kusti polkee vihdoin. ;)

3 kommenttia:

outi kirjoitti...

Minulla aina kuivuvat kaikki tuomoiset puista keväällä leikatut oksat. En tajua, miten joku saa ne ukkimaan! Jospa se lumisade vaihtuisi teilläkin vesisateeksi, niin johan rupeaisi lumikelloja löytymään.

morso kirjoitti...

Outi, ei ihan joka kerta onnistu, mutta pakkasella leikkasin, suoraan löin veteen ja sitten odoteltiin. Reilu viikko vierähti että nuput rupesivat aukeamaan. Meillä on ollut ehkä vähän tavallista viileämpää sisällä, nyt nuo alkaa rupsahtaa.

Rva Pioni kirjoitti...

Kusti polki tänne jo ajat sitten. Kiitos. Ovat jo helmet olleet käytössäkin. On vaan tämä tämänpuoleinen nettikuski ollut kovin hitaalla perhesyistä. Paremmalla puolella taidetaan taas olla.