Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

31.5.2013

Toukokuun viime päivien tuoksu


Viime päivät olen nauttia keväästä kaikilla aisteilla. Avoimesta terassinovesta tulvii sisään kielojen ja sireenien tuoksu, linnut laulelevat edelleen lähipuissa, huonona lintuharrastajana en tunnista niitä, mutta useimmat laulavat kauniisti. Mustarastaat ja räkätit kaivelevat nurmikolta ruokaa, räkätti näyttää ruokkivan jo isokokoista poikastaan. Eilen pelästytin rusakon sireenin juurelta.

Huomenna ja sunnuntaina kierretään onnittelemassa uusia ylioppilaita. Ihana nähdä iloisia nuoria uuden kynnyksellä. Kortit tein itse, ja tällä kertaa jopa muistin kuvata ne, koska olin ajoissa liikkeellä.

Jalka ei ole vielä entisensä, mutta maanantaina on pakko punnertautua töihin kolmeksi päiväksi, loppuviikosta sitten matkataan kuoron kanssa Pietariin. Matkavarusteisiin otetaan mukaan varmuuden vuoksi toinen kyynärsauva, jos se väsyy reissussa.


2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Onpas kauniita ja tyylikkäitä kortteja.

morso kirjoitti...

Kiitos, Irma. Olen aina niin huono keksimään lahjoa, että yritän ehtiä tehdä kortit itse. Nyt oli jopa hyvin aikaa väsäillä, vaikka kaikkia haluamiani tarvikkeita ei ollutkaan olemassa. ;) (Niin käy aika usein, menen kauppaan ostamaan jotain tietynlaista vaatetta tai askartelujuttua ja saan todeta, ettei sellaista ole saatavilla.)