Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

6.7.2013

Veden äärellä
Muutama päivä mökkiloman vietettiin vaihtelevissa säissä. Mökillä tärkeintä on vesi ja alati vaihtuva maisema. Samalta laiturilta otan kuvia yhä uudestaan, kyllästymättä, maisema sama, mutta silti joka kerta erilainen. Nyt olisi tarkoitus teettää yhdestä kuvasta suurennus työhuoneen seinälle, auttamaan pieniin minirentoutumisiin talven pimeimpinä päivinä.

5 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Tutulta kuulostaa. Minäkin istun usein myöhään rannalla ja kuuntelen luontoa, hiljaisuutta ja metron Kulosaaren sillata kantautuvaa ääntä. Lähes aina on kamera mukana. Ajattelin myös tehdä kuvasuurennoksen muutamsita kuvista viime kesältä. Sinullakin taitaa olla, mistä valita.

Rva Pioni kirjoitti...

Tuo on juuri sitä parasta latautumista.
Kun ei ole omaa rantaa, pitää autolla ajaa pieni matka,
nähdäkseen kauas järven selkää.
Siitä näkymästä nautin.
(Joskus talvellakin ajan katsomaan sitä ja hengittämään alas).

Irma kirjoitti...

Jokaisessa neljässä kuvassa on sitä jotakin joka auttaa akkujen lataukseen.
Eilen ajettiin 80 km:n päähän nauttimaan merelle katselusta ja luonnon hiljaisuuden kuuntelusta paikkaan jossa ei ollut muita. Kahvit juotiin kalliolla istuskellen, voiko olla mitään parempaa:)

morso kirjoitti...

Joku siinä järvi/merimaisemassa on, mikä meitä suomalaisia koskettaa. Pitäisi etsiä "oma maisema" myös täältä lähempää, kun tavallisina viikonloppuina ei kovin usein ehdi tuota 300 km ajella maiseman ääreen. Ihmeen hiljaista oli viime viikolla, vaikka lämipimimmän päivän jälkeen useammasta suunnasta kuuluikin saunomisen ja uimisen ääniä. Suhteellisen hiljakseen ihmiset mökkielämäänsä viettivät, onneksi.

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Loistoidea!
Mielessäänkin voi mennä onnelliseen maisemaan, ja oikea kuva seinällä saattaa helpottaa orientoitumista.

Taidan kopioida ideaa.

Nautinnollista lomaa, olitpa missä tahansa!