Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

18.8.2013

Kesä jatkuuEilinen sadepäivä käytettiin kellarin siivoamiseen. Vesimittarin vaihtajat tulevat tällä viikolla ja kaikki tavarat piti siirtää operaation tieltä pois. Aika paljon saatiin aikaan. Lopullisesti pois siirrettiin paljon suorastaan nolostuttavaa tavaraa; muun muassa säkillinen epämääräisiä vanhoja kasseja ja laukkuja roskiin (juu, roskiin, loppuunkuluneita). Jostain syystä kellarista löytyi myös useamman vuoden tyhjät glögipullot ja muuta vastaavaa. Kauppaan meni iso kassillinen palautuspulloja ja lasinkeräykseen paljon pantitonta tavaraa. Taimien kasvatukseen olen säilönyt vanhoja pieniä taimiruukkuja, mutta niitä taimia ei kukaan kasvata, joten hus hus. Tarpeettomia huonekaluja singahti nettiin myyntiin. Miksiköhän ihmeessä sitä koko ajan säilöö nurkkiin kaikkea turhaa? Toivomme tämän poistoinnon jatkuvan edelleen.

Rautakaupan puutarhapihalta ostin krysanteemin helteen ja niitä seuranneen rankan sadekauden tainnuttamien kesäkukkien tilalle. Vähän väriä pihalle.

Tänään on nautittu ihanasta, joskin hiukan hiostavasta säästä touhuamalla pihalla aidan kimpussa. Raskaimmat vaiheet ovat takana ja pystytys etenee. Talkooapuakin kävi paikalla hyppimässä maata tiiviiksi tolppien ympärille.

Viikonloppu on ollut hyvä touhukas ja tehokas, mutta kaikesta huolimatta alakulovire pitää otettaan edelleen. Onneksi joogakausi on on taas alkanut. Sopivaa uintikurssia tälle syksylle ei löytynyt, joten ryhti käydä säännöllisesti uimahallissa on nyt löydettävä ihan itse.

1 kommentti:

Soile Kivinen kirjoitti...

Kiitos rohkaisevasta esimerkistä. Taidan itsekin kaivella kaappien perukoita hieman syvemmältä. Sadepäivä mökillä on oivallinen ajankohta sellaiseen. Siispä lupaan että ainakin kaksi kassia roinaa lähtee kierrätykseen tai roskiin.

Ja sitten palitsen itseni krysanteemilla tai kahdella.