Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

1.8.2013

Lisää marjojaKarviaisiakin tulee tänä vuonna tavallista enemmän. Ilmeisesti pensaiden kukinta-aikaan on ollut sopivan lämmintä ja paljon pörriäisiä. Näitä popsin suoraan puskista. Joku vuosi keitin karviaisista hilloakin, saa nähdä, mitä tänä vuonna teen. Parhammillaan nämä ovat kyllä suoraan puskista syötynä.

Jos joku tietää oivallisia karviaisen käyttökohteita, niin saa mielellään laittaa vinkkiä tuonne kommentteihin. Onko joku esim. keittänyt mehua? Onko se juotavaa? (Hillosta ainakin tulee hiukan väkevää.)

5 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Karviaiset on tosiaan parhaimmillaan ihan tuoreena ja sellaisenaan. Meillä laitetaan karviaisia kokonaisina pakasteeseen, ilman sokeria. Napsitaan niitä sitten pitkin talvea samaan tapaan kuin syksyllä pensaasta ihan sellaisenaan. Mehua ja hilloa on joskus kokeiltu, mutta en suosittele kumpaakaan, karviaismehu on todella väkevää ja vaatii niin paljon sokeria kaverikseen, että siinä menee kaikki terveyshyöty hukkaan.

Irma kirjoitti...

Karviaiset ovat niin ihania varsinkin nuo punaiset:)
Kaverini tekee niistä hilloa porkkanan kanssa ja se on todella HYVÄÄ! Olen käyttänyt sitä kakkujen väliin ja ohukaisten kanssa ja nam, nytkin vesi herahti kielelle jo kirjoitettaessa:)

morso kirjoitti...

Kiitos vinkeistä MariJ ja Irma. Tuota porkkanan kanssa hillon tekoa voisi kokeilla. Pakastin on jo valitettavan täynnä, viimeiset raot on pakko jättää omenasoseelle.

Irmastiina kirjoitti...

Täällä uusi lukijasi jäi seuraamaan puuhastelujasi....:)

morso kirjoitti...

Tervetuloa joukkoon, Irmastiina. :)