Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

6.1.2014

Pipo puikoillaTäällä on vähän hiljaiseloa. Olisi kiva jos olisi erityistä kerrottavaa, mutta kotona on nihkeetä, töihin ei pala mieli, ulkona on tasaisen ankean pimeää, niin eipä niitä kauheasti viitsi täällä käydä ruikuttamassa.

Jotain hyvää sentään; eilen käytiin Emmassa katsomassa Birger Kaipiaisen töitä. Löysin töitä joista pidin paljon, suurimmasta osasta pidin, ja jotkut synnyttivät ajatuksia siitä, mitä ompelukoneen kautta seuraavaksi haluaisin synnyttää. Nyt vaan alkaa taas arkinen aherrus töissä, katsotaan koska pääsee hommiin kiinni - ja olenko siivousinnossani heittänyt roskiin ne vanhat miehen paidat, jotka nyt olisivat oivaa materiaalia.

Ankeuden keskelle pientä väriyritystä; pipo puikoille. Ilmeisesti vähän onnettomien tähtien alla syntynyt projekti; tein koetilkun ja laskin silmukoita ja pähkäilin, silti ensimmäinen yritys meni totaalipurkuun, olisi puolitoista päätä mahtunut sisään. Toivottavasti tämä nyt on parempi, eli silmukoita on riittävän vähän. Silmukkamäärä ei enää passaa siihen kuvioon, jota aioin tehdä, joten voi olla, että ihan perus pipo/myssy/mikäliehärpäke syntyy tästä vaan.

Aurinkoa olisi toiveissa.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Tuo lanka, kuin huivilankaani Madelinetoshia.
Ihanaa! Ostin keväällä kaksi SYKO- tyynyä,
niissä oli myös käytetty kierrätyspaitoja. Ei siis milloinkaan auta heittää mitään pois, ei.
(Meneillään pojan huoneen siivous ja joka paikka levällään käytöstä poistettua tavaraa, huoh).

morso kirjoitti...

Rva Pioni, Tämä on ilun värjäämää merinoa, ohutta sukkalankaa, eli älytön projekti, mutta tällä mennään. Ei kutita ja sopii siihen Höst-värsitä neulottuun pitsihuiviin, vaikka se onkin monivärinen ja tämä ei niin. Sitä villatakkia pitäisi tikuttaa, mutta harmaata harmaassa kelissä...

Paitsi aoin kyllä heittä paljon tavaraa pois (tai viedä kierrätykseen). Jos ei löydy sopivia tarpeita kaapista, kipittelen kirpputorille.

Rva Pioni kirjoitti...

Minullapa on teinityttöä varten harmaata glitter-ilua puikoilla. Ohutta on…. mutta kimmellys hiukan auttaa harmautta.