Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

29.5.2014

Islanti 1Vietin muinaisten opiskelukavereiden kanssa muutaman päivän Islannissa. Mielenkiintoista, erilaista, mukavaa ja hauskaa oli. Pari päivää oli ihan kivat kelit ja sitten luontoretkeilypäivänä saatiin vettä oikein tuutin täydeltä, ei kaatamalla, mutta hienoa sadetta kovalla tuulen paineella. Märkää, mutta unohtumaton elämys. Koitan kerätä muutaman kuvan tänne.

*****

Blogger on ruvennut kiukuttelemaan. En pääse kommentoimaan muiden blogeja. Näytti siltä, että yhteen blogiin, jonka kommennttiloota aukesi erilliseen ponahdusikkunaan, se olisi saattanut onnistua. Joku muu on valittanut samoista vaikeuksista, mutta en enää muista kuka se oli. :(

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Upeita kuvia. Islanti on ihan varmasti eksoottinen paikka. Itse en ole käynyt, mutta polkupyöraretki sinne houkuttelisi ;)

morso kirjoitti...

Islannissa riittää maisemaa joka lähtöön. Itse en osallistunut pyöräilyyn, muutta suurin osa joukkiostamme teki yhtenä päiuvänä lähes 40 km pyörärundin Reykjavikissa. Oli vähän rankkaa huonokuntoisimmille, mutta varmasti mielenkiintoista.
(ps. sinun blogoisi on yksi niistä, joihin en pysty enää kommentoimaan)