Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

22.7.2014

Kesäpuuhaa

Kovin kummoisiin käsitöihin ei vasemman käden kanssa pystytä, mutta johonkin kumminkin. Lauantaina Keiju ja Humalasalko sanovat tahdon. Juhlapaikka on sellainen, että perheetkin saavat osallistua järjestelyihin, että saadaan juhla kasaan. Tässä kuvia kahdelta työmaalta. Armaan siskon luona käytiin tekemässä koristeita, kolmeen pekkaan homma sujui joutuisaan ja mukavaakin oli. Kotona olen sitten kahtena päivänä puurtanut valkoisten helmojen parissa, valmiina ostetussa puvussa oli vähän liikaa mittaa. Varsinainen helma ja vuori olivat ihan peruskauraa, mutta tylliä leikatessa meinasi usko loppua. Kun sain sen valmiiksi, mittailin syntyneen sukaleen; 9 cm levyistä tyllisoiroa on yli 35 m! Onneksi ei tarvinnut tuota pukua kokonaan ommella. ;)

Itselleni hain tänään hartiahuivin. Hankintalistalla on ollut myös, saaveja, juomia ja kaikkea muutakin. Jännitystä on ilmassa, ja joidenkin asioiden suhteen on -luojan kiitos- vielä se viime tinka olemassa. ;)

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Oi miten ihanaa hurmaa teillä siellä on.
Viikonloppuunhan on vielä pitkä matka…
Hyviä valmisteluita.

Irma kirjoitti...

Onnea ja ihanaa päivää lauantaille:)

morso kirjoitti...

Oi kiitos teille molemmille. Täällä on vähän paniikkia ilmassa, kun 'joku' tekee sitä ja 'joku' tätä, mutta jokuilla ei ole nimeä... Huomenillalla luvassa palaveri, että saadaan muutamat tärkeät jokut nimetyksi, ettei esimerkiksi jää kukat tukkuun tai ovet avaamatta pitopalvelulle. ;)