Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

11.4.2015

Pariisi II
Pariisissa on turisteilla kova hinku kiinnitellä noita lukkoja siltojen kaiteisiin. Niin kova, että Louvren kulmalla olevan kävelysillan kaiteet ovat osittain romahtaneet ja niiden tilalla on rumat vanerit. :( Vaikea käsittää tätä villitystä. Lukkokauppiaita paksun tussin kanssa oli siellä ja täällä, meillekin yritettiin tyrkyttää noita lukkoja.

Me olemme toisiamme hioneet jo yli 30 vuotta, kaksikymmentäseitsemän ja puoli niistä virallisesti avioliitossa. Tässä vaiheessa on ihan turha ruveta mitään lukkoja kiinnittelemään. Jos tämä liitto tästä kaatuu, niin ei yksi lukko jossain sillan kaiteessa sitä pelasta. - Ja ne avaimet muuten saisi mieluummin toimittaa metallinkeräykseen eikä paiskoa jokeen. ;)

Nyt alkaa olla jo muita asioita mielessä, joten jos tulee tarve kuvittaa muita juttuja Pariisinkuvilla, niin sitten, mutta muuten tämä sarja päättyy lyhyeen eli tähän.

(Otin matkalla vain 330 kuvaa, joista moni on samasta kohteesta erilaisilla valotuksilla otettuja versioita. Määrä on kyllä meikäläisen yhdeltä matkalta ottamaksi historiallisen pieni.)

2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hih! Tunnustan! Toissa keväänä mieheni kanssa asensimme tuonne lukon...

morso kirjoitti...

;) Uskalsit tunnustaa! - Joo mussa ei ehkä ole enää jäljellä kovin suurta romantikkoa, eli itse koen tuon hirveän vieraaksi. Joillekin sillä voi olla yhteistä merkitystä, eipä niitä sinne muuten ripusteltaisi.