Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

6.4.2015

Pariisi

Menneellä viikolla nukuttiin kolme yötä Pariisissa. Käveltiin jalat kipeiksi katuja ja museoita ja goottilaisia kirkkoja. Ajettiin metrolla suuntaan ja toiseen. Kiivettiin kapeita kierreportaita riemukaaren huipulle ja hämmästeltiin kalliita muotivaatteita tavaratalossa.

Ostettiin mokkapannu, suklaata ja macaronseja. Syötiin monenlaisissa paikoissa, juotiin kahvia maidolla ja ilman.

Sää ei kovin hellinyt. Ensimmäisenä päivänä oli puolipilvistä, mutta navakka tuuli oli kylmä. Kahtena seuraavana päivänä satoi aika paljon. Mukaan ottamani sateenvarjo olikin rikki. Ostettiin uusi, mutta sekin hajosi samantien. Sitten päätin pärjätä ilman - ja pärjäsin. Jos olisin löytänyt kauniin varjon, olisin ostanut, mutta emme kohdanneet.

Jäin kaupungista hieman hämmennyksen valtaan. Pidin, enkä pitänyt. Osasyynsä varmaan sillä, että arjen stressit tunkivat mukaan matkalaukkuun, niistä ei päässyt tarpeeksi hyvin irti ja talven jälkeinen väsymys vielä painaa mielessä.

Kuvia kertyi tavallista vähemmän; sateessa en viitsinyt kulkea kamera esillä koko ajan ja iltaisin jätin sen matkasta, kun lähdettiin syömään. Hartiat ei oikein tykänneet kameralaukun kanniskelusta.


2 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Ihana, ihana Pariisi! Minä tykkään! Ihana kuva tuosta pulusta!!!

morso kirjoitti...

Pitää varmaan mennä uudelleen, jäi paljon näkemättä. - Pulu oli kevätvireessä, pörhisteli kupuaan, tepasteli tärkeänä ja huuteli naaraan perään.