Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

8.7.2010

Salaattia ja muuta sekavaa

Hiostavaa on elämä edelleen. Illansuussa ukkosti, mutta ilma on edelleen hiostava, vaikka ehkä vähän viileämpi sentään.

Yritetään saada silti hommia tehdyksi. Eilen kaivelin kompostorit ja haketin risut. Neljä korillista lopputuotetta odottaa pääsyä kukkapenkkiin. Mies pesi ulkovaraston seiniä. Piti maalta se, mutta homepesu näköjään riittää. ;)

Aiemmin viikolla käytiin ruokakaupassa. Hyllyn reunassa luki: avomaansalaatti, 230 g 1,45 euroa. Oli aika paljon runsaamman näköinen kuin ruukkusalaatit. Kassaneitikin naureskeli sitä. Kotona lykättiin vaakaan. Painoa oli n. 700 g. :D (Kaljatölkki on kuvassa maittakaavana ja salaatti retkottaa tarjottimella eikä lautasella.) On paljon komeampi kuin ruukkurääpäleet. Tätä syödään koko viikko.


Tänään haettiin kaksi laatikkoa mansikoita. Melkein puolet meni pakastimeen, melkein puolet hillokellariin ja loput vatsoihin. Nam.

Aamulla joku lintu luritteli pitkään pihan reunalla. Kun sain kameran käteen äänitystä varten, se tietysti häipyi. Pitäisi siis kulkea kamera kaulassa koko ajan. Toisaalta, se oli kaunista niinkin, vaikken tiedäkään kuka siellä liversi.

Koitamme nauttia elämästä. Syödään ruokaa pihagrillistä ja juodaan litratolkulla vettä. Peiton heitin pois sängystä jo eilen. Tänään on makuuhuoneen lämpötila noussut jo + 26 asteeseen. Mutta suihkuun mennessä ei palele, kylppärissäkään ei ole kylmä (niinkuin talvella on).

Ei kommentteja: