Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

5.9.2010

Omppuja


Televisioonissa sanottiin, että omenat pitää poimia puusta ennen kuin ne putoaa maahan. Kilttinä tyttönä aloitin tänään. Kaivoin tikkaat esiin ja ensimmäinen korillinen on poimittu. Ensimmäinen satsi hilloakin on keitetty ja syötävät omenatkin todettu kypsiksi. Nam. Tästä se taas lähtee. Luumut on vielä ihan kovia, toivottavasti tulee vielä aurinkoisia päiviä, että edes vähän kypsyisivät. Syöntiomenat on kypsimpiä tuolla kadun puolella. Pitänee raahata tikkaat jalkakäytävälle ja nyppiä niitä sieltä töihinkin. Jos vaikka huomenna. Sato on pienempi kuin kahtena edellisenä vuonna, enkä osaa olla asiasta yhtään harmissani. :D

Muutaman rangon sahailin pätkiksi ja pilkoin. Pitkäksi rehahtanutta nurmea lyhentelin ja huomasin, että yksi gladiolus yrittää tehdä nuppuja. Muissa ei ollut mitään tänä vuonna. - Mukulat vaihtoon.

Iso Mörkö lähti Ruotsiin, ja minä hyräilin Hectorin kipaletta jossa "..isä meni Ruotsiin, äiti lensi taivaaseen..." vaikkei se nyt muuten ollenkaan sopinut tähän tilanteeseen. ;)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

2 kommenttia:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Hoi jos sulla on ylitarjontaa omenoista, niin täällä on vajausta juuri sen verran. Voisitkohan tuoda niitä pe-lounaalle?

Vesi herahti jo kielelle.

Meidän luumut kypsyivät ja syötiin jo koulunalkuviikolla. Onneks ei ollut tajuton sato, mutta oraville ja linnuille meni suorastaan leijonanosa!

morso kirjoitti...

Pystis, koitan käydä keräämässä. Vähän on vielä raakoja, mutta koitan poimia puusta tänä vuonna, säilyvät pidempään. Luumut on vielä raakoja.