Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

27.11.2010

Elossa ollaan

Puuh. Tietokone tökkii, ei suostu käynnistämään mitään ohjelmia. Korjaajaa yritetään hommata ensi viikolla, mutta päivittämään ja kuvia liittämään ei nyt pääse. Tässä tulee nyt vähän pakollista taukoa päivittämiseen, mutta toivottavasti ei liian pitkää. (Tätä näpyttelen nyt miehen työkoneella.)

Joku aika sitten älisin pikkumörön kouluasioista. Eilen käytiin koululla keskustelemassa. Kävi ilmi, että uudet ja innokkaat ihmiset olivat älisseet kotiin ottamatta asioista etukäteen loppuun asti selvää. Rauha maassa sillä rintamalla, toistaiseksi.

Joulupaniikki iskee. Ei edes annettavien lahjojen listaa aloitettu. Mitään ei ole leivottu, ja viikonloput kuluu muissa puuhissa. Ehkä se joulunodotustunnelma tästä vielä kehittyy.

Hyvää viikonloppua kaikille, toivottavasti pääsen mahdollisimman pian 'ääneen' kuvien kera.

1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Tuo kouluasia on helpottava kuulla. Nenätysten tapaaminen harvoin menee hukkaan. Sellaiseen pitäisi olla kaikilla osapuolilla enemmän aikaa ja haluakin. Ehkäpä asioiden selkiytyminen on se ensimmäinen tämän joulun lahja. Kirjatkaa listaan, niin listakin on tekeillä. (Omat jouluajatukseni ovat tätä tasoa, toimintaa on oikeastaan vain välttämättömin.) Rauhaisaa ensimmäistä adventtia koko perheeseesi. Kyllä se siitä meillä murkkuperheilläkin.