Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

15.1.2011

Vihreät on neuleheni kaikki...


..tai ei nyt ihan, mutta Keiju kysyi eilen, enkö muuta enää neulo, kuin vihreää. Eilen näes valmistui kämmekkäät, värinä Puro Metsä, eli vihreää, ja edellinenhän oli vihreä pipo. Juu. Vihreä on lemppari ja tässä ne käpälänlämmittimet:


Kämmekkäät:
Malli: omasta päästä, saman tapaisia on vilahdellut muiden blogeissa. 44 silmukkaa, 20 2n, 6s palmikko.
Puikot: pyörö olisiko ollut nro 4
Lanka: Novita Puro, Metsä, vajaat 2 kerää.

Muuta: Magic Loop-tekniikalla. Eka kokeilu tätä lajia. Aiheutti alkuun harmaita hiuksia, mutta helpotti kun pääsin vauhtiin. Puikko oli vähän liian lyhyt ja kaapeli ihan liian jäykkä, joten jatkossa on tarpeen hankkia notkeampi kaapelisia pyöröjä, jos tätä tekniikkaa käyttää. Palmikoissa yritin hienostella liikaa, ja niistä tuli vähän tommoiset suttuiset. Olisi pitänyt tehdä koetilkku, mutta sitten olisi mennyt värit sekaisin, kerrankin oli kaksi suunnilleen samanlaista kerää. Kuvassa Keijun kädet, jotka on omiani vähän pienemmät. Ehkä 3-4 kerrosta liian pitkät, muttei haittaa. Nämä on tarkoitettu nahkahanskojen päällä pidettäväksi. Kokeilin jo tänään ulkona valokuvatessa, ja hyvin toimi. Lämmittää sopivasti, mutta pystyy käyttämään kameraa silti hyvin.

Iso mörkö totesi neuleistani, että hyvän värisiä. Taitaa olla suurin odotettavissa oleva kehu siltä suunnalta. Tosin sitten myös huokaili, että joko sä aloitit taas jotain uutta, kun tein pari mallitilkkua villatakkia varten. No, en enempää aloittanut, kuin mallitilkkujen verran. Ne on nyt kuivumassa pingotuksessa. Pieni pakkotauko edessä, sen verran on hartiat jumissa.
Ja sitten tietty pari kuvaa sieltä pihalta. Aurinko paistoi, tosin ei pihaan asti enää sillä hetkellä kun olin ulkona. Rusakot juoksee pitkin poikin ja on taas syöneet juhannusruususta hangen päälle kohoavat osat.

Sauna on lämpiämässä, eli 'saturday nigt fever' odottaa.

2 kommenttia:

Nasti kirjoitti...

Vihreä onkin ihan paras väri, kyllä siitä kelpaa neuloa! Kivat pihakuvatkin :)

morso kirjoitti...

Joo. Vihree on paras - ja sitten punainen ja oranssi. Mutta nyt on jonossa sitä samaa luonnonväristä kuin Hiiri-puserossasi. Täällä siitä pitäisi virittää villatakki.