Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

12.2.2011

Lauantaivoimaa


Eilen ostettiin esikko ruokapöydälle. Ei ollut oikein kunnollisia keltaisia, niin piti sitten napata tällainen erikoisempi. Se tuo nyt väriä elämään.

Aamupäivä meni taas keittiön raivauksessa, oli taas kertynyt kaikkea sotkua. Mie raivasi muuta huushollia. Iltapäivällä muu perhe kävi serkkujen kanssa keilaamassa ja minä hioin ja öljysin keittiön työtasot vielä kerran. Ehkä öljyä pitäisi levitellä vielä yksi kerros - katsotaan miltä näyttää kun tämä kuivuu. Paremmalta tuntuu, kuin ennen uusintakäsittelyä. Kun saa tarpeeksi öljyä upotetuksi pintaan, niin se kestää paremmin elämisen jälkiä.

Keilauksen jälkeen lapset menivät serkkulaan tekemään ruokaa. Minäkin sinne tallustelin nauttimaan herkkulihapullia ja muuta hyvää. Mukava pikaideoitu iltaruokahetki isommalla porukalla pitkästä aikaa. Ja oli kiva mennä valmiiseen ruokapöytään. :)


No kun eihän siinä työtasojen kanssa niin kauan mennyt, niin kaivelin korutarpeet esille. Jo kauan sitten ostin kahden värisiä makeanveden helmiä omaa kaulakorua varten. Nyt pujottelin niistä vihdoin vaijeriin lasihelmien kanssa korun. Ja kun helmiä oli runsaasti, niin sitten värkkäsin vielä rannekorun. Riipussydän on liian keltainen tuohon koruun, vaihdan tilalle kirkkaan/hopeasisuksisen (kuten pienet sydämet) tai ruskeamman. Tuo saa olla sen aikaa, että sopivamman värinen löytyy jostain.

Eilinen tärkeä keskustelu oli jäänyt kaikkien mieleen, vaihtoehdoista löytyi asianosaiselle itselleen mieluisin. Toivon, että se toteutuu. Mielialat on ainakin tänään olleet selvästi valoisammat.

*******

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Kun kerran elämäkin on tällaista sillisalaattia, niin olkoon tämä blogikin edelleen heijastuksia tosielämästä.

1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Esikoiden ja ystävyyden voimaa sinnekin!