Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

25.4.2011

Pääsiäinen päättyy


Pihalla erilaista sirkutusta, kujerrusta, räksätystä ja liverrystä. Seassa jäätelöauto ja mopopoikia. Aurinkoa. :)


Avattiin grillikausi kanalla, syötiin ja kahviteltiin ulkona, nautittiin Keijun tekemästä pashasta. Iltapäivällä rapsuttelin pihalla. Siistin yrttipenkin ja aloittelin kukkapenkkien rapsutusta ja pihan haravointia. Pyörittelen ideoita kukkapenkkien uusimiseksi. Ovat vähän kurjia ja sekavia. Pihasta löytyi jo kaikenlaista. Krookuksia nousee koko ajan lisää, sitruunamelissa ja rakuuna ovat talvehtineet hyvin, samoin oregano, ruohosipuli ja timjami. Rosmariinin raadon heitin roskakasaan, salviasta ei vielä saa selvää. Kukkapenkeissä kukkii sipulit, köynnökset turvottaa silmuja ja ruusut ovat kärsineet talvesta kovasti. Pionien alut ovat jo hyvässä vauhdissa. Aidan takana sini- ja valkovuokot kukassa. Jälkimmäisiä myös omassa pihassa.


Aurinkoa koko päivän; saunan jälkeenkin istuttiin vielä pihalla vilvoittelemassa ja kuuntelemassa lintukonserttia. Tämä oli hyvä pääsiäinen.

4 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Mahtavasti aluillaan siellä on kaikki.
On tämä upeaa aikaa.

morso kirjoitti...

Rva Pioni, nyt vaan toivotaan etti tule kylmiä öitä noiden pienten alkujen kiusaksi. Ihana oli nauttia auringosta itsekin.

Olivieno kirjoitti...

Kukkien alut on niin riemastuttavia! Ihanat vuokot! Hyviä kuvia!

morso kirjoitti...

Kiitos, Olivieno. Kuvaaminen on kivaa, ja vaikka ne samat krookukset on kuvattu jo kaikkina menneinä keväinä, niin aina sitä on taas peppu pystyssä niitä kuvaamassa kevään koittaessa. ;)