Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

20.5.2011

välipalaksi kuvia pihalta



Lisää Itävaltaa odotellessanne muutama pihakuva. En itse kasvata tulppaneja. Usein ne eivät kuki edes ensimmäisenä kesänä, ja toisena eivät enää ainakaan. Edellisen asukkaan jäljiltä kukkapekeissä kukoistaa kumminkin edelleen muutama kaunotar. Ertyisesti pidän tuosta punaisesta keltaisin viiruin ja keltaisesta, jossa on ihan pieni punainen viiru. Ja nousevat saniaiset ovat uskomattoman hienoja.

Perjantai-iltaa on vietetty rauhallisissa merkeissä kotona. Maanataina poissaollesamme riehunut 'mysky' taitaa laantua. Enää tarvitsee saada osapuolet nokakkain, mikä aikataulullisesti onkin vähän haastavampaa.

Jos huomenna menisin hakemaan vielä muutaman kesäkukan taimen ja sitten riehuisin lapion kanssa loppupäivän rikkaruohopenkin kimpussa. Vaihtaiskohan Isomörkö ruohonleikkuriin öljyt? Alkaa olla jo aika pitkää kasvustoa.

Oikein leppoisaa ja lämmintä viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Punaisesta viirullisesta minäkin pidän.
"Myrskyjä" tulee ja menee näinä aikoina. Onneksi voi ilahduttaa itseään riehumalla, sillä haastetta rikkaruohopenkissä piisaakin. Minä leikoin äsken kriikunapuuhun hieman lisää valoaukkoja. Se oli kehkeytynyt melkoiseksi risukoksi. Nauti viikonlopusta!