Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

12.1.2012

Kirjontaa


Alennusmyynnissä törmäsin kirjaan, joka oli ihan 'pakko' saada. (Käsityökirjojahan ei ole hyllyssä yhtään ennestään...) Varsinkin tuo kannen kassi kolahti. Noin isoja huopakappaleita ei meiltä kotoa tietenkään löytynyt ja välittömästi oli silti päästävä toimeen. Piti siis soveltaa. Vesassa niille tietyille tarpeellisille härpäkkeille on ollut vähän aikaa kori, joka on hankalan muotoinen ja ruma ja väärän värinen. Askartelukaupan huopakappaleista leikkelin palat ja etukapapleeseen kirjoin lintukuvion vähän soveltaen. Koko on pienempi kuin mallissa, eikä laatikosta löytynyt ihan samanvärisiä lankojakaan. Kassin tyyliin ristipistoilla homma kasaan. Sitten vaan koppanen seinään ja terveyshärpäkkeet sinne käden ulottuville. Jee.Kulmat olisi saanut ommella lähemmäs asti kiinni, mutta en ollut varma siitä. miten ne käyttäytyy, niin jätin vähän pidemmän välin. Säilytettävät asiat ei noista kumminkaan mahdu ulos.

Se hiha on yhä purkautuneessa tilassa. Yritän taklata kammoni sitä kohtaan viikonloppuna.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Hei vaan ja oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle!

Minäkin hankin tuon kirjan Jyväskylän reissulta. olen käyttänyt sitä paljon eli melkei jatkuvassa lainassa kirjastosta. Todella kivoja raikkaita kirjontamalleja ja ideoita. Ja kivan työn olet heti saanut aikaiseksi. Ei niitä malleja kannata niin orjallisesti aina noudattaa...:-)

Päivi kirjoitti...

Minäkin ostin yhden kirjontakirjan alesta, mutta en samaa. Kivan näköinen wessasomiste.

morso kirjoitti...

Tuike ja Päivi, Kiitos.

Pakko tunnustaae, että ton ekan tein niin, että oli vain kopioitu maalikua mukana kotona, kirja oli vielä työpaikan kaapissa. Mallissa ei ollut ihan jokaista yksityiskohtaa piirrettynä. ja osan siis pudottelin pois, kun ei ne oikein mahtuneet pienenettyyn versioon. Tykkään ite silti.

Kiki,purkaja kirjoitti...

Sinun versio mallista on kauniimpi,etenkin tuo yläreuna on paremman näköinen, kun ei ole niin täyteen sullottu.