Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

7.4.2012

PääsiäistäPoikani on joskus vuosia sitten, varmaan alakoulun alaluokilla tehnyt pienen pääsiäiskoristeen, johon mahtuu mukavasti viilipurkki piiloon. Ohra iti tänä vuonna harvinaisen hyvin ja on kasvanut pitkäksi. Liotuin niitä ehkä vähän pidempään kuin tavallisesti. Idätin ne myös keittiössä, jossa varmaan on vähän tasaisemmat olosuhteet kuin etelään aukeavassa ruokahuoneessa.

Lankalauantai on mennyt tavallisen lauantain tapaan kauppareissulla ja siivotessa sekä pyykätessä. Kauppareissu kesti tavallista pidempään, kun yritin löytää raikasta ja kaunista kaitaliinarullaa ja servettejä tuleviin juhliin. Löysin vihdoin sellaisen liinan, jonka kelpuutin. Sen sijaan en mistään löytänyt tukevia valkoisia isoja lautasliinoja. :( Otin sitten Marimekkoja. Ihan hienoja kyllä. Ruokakaupasta oli kaikki pikkusuklaamunat ja Mignonmunat lopussa, piti vielä palata kauppakeskuksen puolelle hakemaan niitäkin. No, sain kuitenkin kaiken haluamani.

Aamulla paistoi aurinko kauniisti, nyt taas sataa jotain. Sauna on lämpiämässä, mies kohta kotiutuu. Pullataikinan jos vielä ehtii pyöräyttää, niin sitten on tämä päivä pulkassa.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ihan liikkis tuo poikasi askartelema rasia. Tuollaiset muistot ovat aarteita!

morso kirjoitti...

Päivi, olen samaa mieltä. Olin hämmästynyt, että se on vielä noin hyvässä kunnossa.