Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

28.10.2012

VaalipäiväVaalipäivänä aurinko paistoi. moni on valitellut lumen tuloa ja kylmyyttä. Viikkokausien harmauden ja sateen päälle olen itse tyytyväinen siihen, että aurinko paistaa. Harmittaa se, että sää selvästi vaikuttaa omaan mielialaan. Yritän olla lisäämättä matalapaineiden merkitystä, mutta kun aurinko singahtaa esiin, näkyy heti muutos oman pään sisällä.

Auringonpaisteessa oli mukava kävellä äänestyspaikalle. Nappasin lähtiessä kameran mukaan taskuuni, mutta kuvia ei tullut napsituksi, enemmän keskityin nauttimaan hetkestä ja auringosta. Kuuraiset lehdet kuvasin koulun portaalta, se jäi päivän ainoaksi kuvaksi.

Päivällä jatkoin sitten kesken jääneitä haravointihommia. pakkasen ansiosta ei enää uppoa nilkkoja myöten saveen, mutta homma on myös selvästi raskaampaa, kuin sulaan aikaan. Onneksi sentään pääsee vielä tekemään sitä, eikä lunta ole peittämässä kaikkea haravoitavaa.

Nyt jännitetään vaalituloksia. Samalla pitäisi huomista varten vertailla vakuutustarjouksia ja lukea yksi kommentoitava raporttiluonnos. - Joku juttu jää nyt varmaan tekemättä.

Bloggaamisessa joku tökkii. Haluaisin keskittyä enemmän kuviin kuin sanoihin, mutta kuvia ei synny. Otin koneen syliin jo kauan sitten ja jutuin pelaamaan pasianssia. Katsojia silti täällä näyttää käyvänomaan tasaiseen tahtiinsa. Koska tilaston katsojaluku on jo ylittänyt 8500, kannustan teitä lukijoita lupaamalla arvonnan, kun 10 000 menee rikki.

2 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Älä ota paineita bloggaamisesta. minullakin on ollut vire ihan kokonaan pois. Pitkään. Kamera kulkee harvemmin mukana ja jos kulkee, kuvat on huonoja. Jotain puuttuu... Harmittaa tietenkin, kun jää pitkiä taukoja, kun bloggaus on kumminkin mun päiväkirja, johon aika ajoin palaan, muistaakseni.

oikein kivaa syksyn jatkoa, annetaan vaan säiden vaikuttaa mielialaan, melankoliakin on hyvä!

morso kirjoitti...

Tuike, kiitos. Sitä vaan jäin ihmettelemään, että mihin se into on kadonnut. Toisaalta onhan tämä elämä ollut aika täynnä kaikkea viime aikoina.

Ollaan me kuitenkin yhteydessä tähän ympäröivään, niinpä sääkin vaikuttaa meihin, halutaan tai ei. Koitetaan nauttia siitäkin.