Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

14.10.2012

Viikonloppu hurahti kuoroleirillä. Jouluohjelmisto on työn alla ja oli oikein mukavaa. Pitkästä aikaa tuntui totaalisen mukavalta laulaa porukassa ja illallakin oli kivaa, vaikka aikaisin väsähdinkin. Lauantaina laulutunnilla sain ahaa-elämyksen, jonka toivottavasti osaan hyödyntää myöhemminkin. - Olisipa kivaa ehtiä säännöllisesti laulutunnillekin.

Leiriympäristönä oli iki-ihana Päivölän virkistyskoti, tunnelmallinen talo ja ihana luonto. Keltaisia ja lehdettömiä puita, aamusumua, verannalle talvehtimaan siirrettyjä pelakuita ja verenpisaroita, sadetta ja auringonpaistetta sekä aamukävelyllä nähty peura. Kaiken kruunasi herkullinen kotiruoka. Mmm.


Vähän huolestuttaa se, että kaikilla muilla tuntuu olevan jo pihat laitettuna talvikuntoon: kukkaruukut on tyhjennetty, pesty ja kannettu varastoon ja kaikki muukin kondiksessa. Meillä on vielä kaikki pitkin pihaa. Onneksi alkavalla viikolla on loppuviikosta kaksi päivää syyslomaa, silloin olisi tarkoitus hoitaa piha-asiat talviasentoon. Tuskin se lumi sitä ennen tulee - toivottavasti. ;)

1 kommentti:

Rva Pioni kirjoitti...

Ei kaikilla ole valmista talven tulla.
Odottelen aurinkoisia, kuivia ja hieman tuulisia vapaapäiviä...
Laulutunnille minukin mieleni välillä halajaa.
Kuoron etsimisestä olen luopunut. Kiva että sinulla on säilynyt yhteisö jossa laulaa.