Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

30.3.2013

Lauantaina
Pitkäperjantaina käytiin Tampereella nuorison luona syömässä. Tänään käytiin yhdessä Keijun kanssa asioilla Helsingissä ja nautittiin toistemme seurassa kahvilla ja kävelyllä. Näitä rönsyileviä ja moneen suuntaan polveilevia ajatusten vaihtoja kaipaan arjessakin ja tulen varmaan aina kaipaamaan. Onneksi on olemassa erilaisia yhteydenpitovälineitä.

Sisälle tuomani omenapuun oksat alkavat pikku hiljaa aukoa silmujaan. Eivät huomiseksi aukene, mutta ovat kuitenkin lupaus keväästä, kuten juhlan kunniaksi ostamani helmihyasintitkin. Huomenna silitetään valkoinen pöytäliina ja keväänvihreät poikkiliinat, pannan lammas uuniin ja aamupalalla kilpaillaan siitä, kenen kananmuna on kestävin.

Tänä vuonna on jäänyt passiot kuuntelematta, mutta siitä huolimatta tähän asti ollaan valmistauduttu huomiseen juhlaan. Iloa ja valoa sinunkin pääsiäiseesi!

1 kommentti:

Pystyraita hoikentaa! kirjoitti...

Kiitos helmihyasintista, joka on kukoistanut viehättävänä monta päivää. Nyt alkaa kukat kuivahtaa, kun on liian lämpimässä, luulen. Ulos ei vielä ole asiaa.

Kuvasi on kauniita, taas kerran.