Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

25.7.2013

Loma loppuu
Loma loppuu ja epävakaan nettiyhteyden kanssa onnistuin tuhoamaan tekstini... nauttikaa kuvista. Maanantaina minä siirryn töihin päiväksi ja mies aitatyömalle vielä viikoksi. Pahoin pelkään ahertavani siellä työpivän jatkeeksi. ;)

Luvattu helle jäi tulematta, mutta ollaan koitettu ottaa iisisti ja tehty vain hissukseen pikkuhommia. Aamu-uitu päivittäin, tai oikeastaan pulahdettu, +18-asteinen vesi ei houkuttele pitkiin uintiretkiin. Huomenna haen metsästä kantarelleja kyytiin ja sitten ajellaan kotiin katsomaan, millaisessa tilassa koti on kotimiehen jäljiltä.

3 kommenttia:

Rva Pioni kirjoitti...

Ihanat loppuloman kuvat.
Toivottavasti löydät hyvän saaliin kanttarelleja.
Minulla ei ole yhtään paikkaa tiedossa,
muutakuin tuo Tammelantori,
joka tarjoaa vain virolaisia antimia.

Päivi kirjoitti...

Stadis on ollut tämän viikon aika kylmää ja pilvistä. Mulla on vielä yksi lomaviikko jäljellä, mutta ei tietoakaan hyvistä kanttarellipaikoista.

morso kirjoitti...

Hassua, että myyvät torilla vain virolaisia. Eikö kukaan suomalainen viitsi kerätä?

Meillä menee miltei polku puuceen vierestä sinne kanttarellien viereen, joka päivä on haettu sieltä ruoalle lisuketta ja tiedän siellä olevan vielä mukaan otettavaksikin. Talvella ei oikeasti olla tarpeeksi ahkeria sienien syöjiä (muka vaiva sulatella nitä), mutta se kerääminen on niin mukavaa. On kyllä onni viettää lomaa hyvässä sienimaastossa. :)