Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

15.9.2013

Yhden projektin päätösTänään mies ruuvasi portin paikoilleen pojan avustuksella, keräsi sen jälkeen kaikki työkalut sisälle talteen. Tyhjentynyttä työmaavarastoa en ehtinyt kuvata. Projekti kesti taas paljon pidempään kuin pääjehu alunperin arvioi, mutta nyt tuntuu hyvältä; aita on nyt valmis. Kuohujuomia ei ehditty tapahtuneen kunniaksi kilistellä, kun omenarumba jatkuu.

Kävin tänään ostamassa mehupuristimen. Ostin isomman, kun pienempi näytti niin pieneltä... Olisi se pienempi varmaan ollut kätevämpi iltaprojekteja varten, mutta tällä mennään. Lapsi tykkäsi mehusta. Puristusprosessia en tietenkään tullut dokumentoineeksi. Ehkä seuraava satsi sitten päätyy kameraankin.

Eilen tein oman version omenachutneystä. Tuoretta chiliä ei ollut taloudessa, joten piti heitellä chilimaustetta sekaan, varmaan paras antaa sen tekeytyä muutama päivä ennen maistelua, että chili ehtii vähän luovuttaa makuaan. Tämän päivän keitos oli hilloa kanelilla.

4 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis portti ja aita!

Irma kirjoitti...

Aivan ihana portti ja aita:)

morso kirjoitti...

Kiitos. :) Aita on itse asiassa rautakaupan tuote tolppia ja perustuksia lukuunottamatta. (kaupasta oli valmiit tolpat lopussa) Portti on ihan miehen oma käsialaa alusta loppuun. Yksi pikku yksityiskohta on, jonka olisin tehnyt toisin, mutta enpä sitä nyt sen kummemmin hutele, lupaan tottua asiaan.

Anne kirjoitti...

Onnistunut, kaunis,kotoinen sisäänkutsuva portti. Ihana!