Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

19.10.2014

Keltainen katosi
Keltainen haalistui ensin pikkuhiljaa yhä vaaleammaksi, läpikuultavammaksi. Sitten tuli yöpakkanen ja sen päälle tuuli ja sade, jotka veivät viimeisetkin. Puut alkaa olla paljaina, muutamassa pensaassa on vielä joitakin lehtiä jäljellä.

Pihan syystyöt on pahasti myöhässä. Haravoitu on ehkä kolmasosa pihasta, kukkapenkit putsasin eilen. Halkoja siirreltiin varastosta saunaan ja varaston seinustalta varastoon. Huonekalut on edelleen terassilla, toivottavasti saadaan ensi viikonloppuna loput hommat järjestykseen.

Käsityörintamalla on edelleen hiljaista. Töiden jälkeen olen sohvaperuna, neulomista en ole uskaltanut vielä yrittää. Säiden kylmetessä olisi hyvä ottaa Islannista ostettu villatakki työn alle, hihat pitäisi lyhentää.

Elämä heittelee. Kaksi kuorolaista saatettu viimeiselle matkalle kahden kuukauden välein. Jälkimmäinen siunaustilaisuus oli viikko sitten. Tapahtumat mullistivat koko kuoron aikataulut, Yhä itkettää välillä, monta hyvää muistoa on mielessä ja monta olisin vielä suonut kertyvän.

Blogi päivittyy harvakseltaan, surun lisäksi töissä on kiirettä ja kaikenlaista stressiä. Koitan silti katsella tätä maailmaa välillä kameran linssin läpi, jos sitten tännekin jotain murusia tipahtelisi.

Ei kommentteja: