Jätäthän merkin käynnistäsi kommenteihin. Kiitos.

29.3.2015

EnnakkoAjattelin ensin, että näytän tämän vasta ihan valmiina ja tikattuna. Kun kuitenkin tuli mutka matkaan sen taustakankaan kanssa, vilautan palan valmiista tilkkupinnasta tällä. Tämä keikkuu taiteltuna nojatuolin selkämyksellä ja ilahduttaa minua päivittäin. (Piti siis tulla vihreä tausta, mutta tarjolla olevat poikkeavat sävyltään niin rankasti tuosta käyttämästäni, että eivät kelpaa. Nyt sitten ankaraa mietintää, mitä sinne taakse. - Ongelmansa kullakin. ;) ) (Värit on taas kuvassa jotenkin sinnepäin. Keltaiset ja oranssit aika kohdillaan, mutta vihreä on oikeasti kirkkaampi.)

Joitakin asioita tekisin toisin, ja jonkun kankaan olisin valinnut toisin, jos olisi ollut mahdollista, mutta näillä mennään.

Inspiraationa peittoon on toiminut peitto, jonka näin Barcelonassa liikkeen ikkunasta siellä jossain sisällä roikkumassa. Kuvaa siitä en silloin saanut, joten pelkkä mielikuva oli pohjalla. Niinpä tämä ei ole kopiokaan. Valmista pintaa katsellessani, totesin, että suhteet on erilaiset. Siinä ehkä oli 3x3 tilkun blokit ja siten suhteessa enemmän vihreää, ei ehkä noin voimakasta oranssia ollenkaan, eikä noita ruosteenruskeita. Vaan tavoittena oli oma peittoni, ja tällainen siitä on tulossa.

Pääsiäista odotellessa siis tätä väri-iloa. Rairuohot on vielä kylvämättä, ja omenapuun oksat leikkaamatta sisälle. Saa nähdä, haetaanko vasta ensi sunnuntai-aamuna ne oksat. Kotimies tuskin reissumme aikana niille muistaa lisätä vettä. ;)


3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tuo peitto antaa kyllä väreillään energiaa ympäri vuoden! Kaunis!

Marle kirjoitti...

Siitä tulee aivan ihana aurinkoinen peitto.

Hannele kirjoitti...

Kylläpä on lämmin ja aurinkoinen peite!